Senzorji za vzratno prestavo Park senzorji

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Roby

Senzorji za vzratno prestavo Park senzorji

Odgovor Napisal/-a Roby »

Pozdravljeni.

Danes sem opazil da mi ne delaji senzorji ko jih vklopim in dam v vzratno prestavo.Gre za vozilo Renault laguna grandtour 1.9dci z originalnimi senzorji.ki so bili serisko vgrajeni.Do zdaj so namreč delali normalno,tako da danes pa naenkrat tema ne piska ko dam v vzratno.Tudi stikalo na armaturki sem pogledal da je vklopljeno pa nič.A se da mogoče kje glasnost nastavit,kajti pred dvevi je bil avto na čiščenju,pa upam da niso kje kaj stisnili pa nevem
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Vzratna luč ti sveti?Ker če ne,pol maš stikalo za vzratno fuč.
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

Definitivno je odpovedalo stikalo vzvratne prestave na menjalniku.Sem imel enako težavo.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
Roby

Mislim da je stikalo,ker luči tudi ne svetijo.Kje pa je to stikalo a lahko sam menjam?Kaj slučajno veste kakšne so kaj cene teh stikal.Hvala za pomoč
jozablasnik

Odgovor Napisal/-a jozablasnik »

cena stikala je ranga 30 eur. Če pa lahko sam zamenjaš pa ne vem, ker meni so ga kar zraven rednega servisa menjali. Na katri si ga lahko sam menjal :).
Uporabniški avatar
Roby

Evo danes sem porihtal zadevo.Stikalo cca 30.evrov in pol ure truda pa se je izplačalo nardit.Deluje vse normalno tako kot prej
Uporabniški avatar
grega_88
Kraj: Logatec

vzratna luč

Odgovor Napisal/-a grega_88 »

pri meni so pa vse varovalke cele, vsi kabli so čisti in pritrjeni.. ampak tok sploh ne pride do stikala pri menjalniku.. kaj bi blo še lahko pol ? :?
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Re: vzratna luč

Odgovor Napisal/-a zizek »

grega_88 napisal/-a:pri meni so pa vse varovalke cele, vsi kabli so čisti in pritrjeni.. ampak tok sploh ne pride do stikala pri menjalniku.. kaj bi blo še lahko pol ? :?
Na stikalu moraš met maso ne pa tok,na to pazi.
Uporabniški avatar
grega_88

vzratna luč

kaj maso? če probam z probnštiftom, more posvetit na enmu kablu.. ko pa daš v rikverc pa more stikalo dat tok čez in takrat more posvetit še pri drugem kablčku. pr men ni pa nč toka.. sploh ne pride do stikala.
Uporabniški avatar
grega_88

vzratna luč

že zrihtu :a2_jee nejk je biu kabl odcvikan. Drgač pa je tm tok, mi posveti lučka na stikalu zdej. gre se pa za civica in ne cliota btw. LP
Odgovori