http://24ur.com/novice/slovenija/prvo-p ... lisce.html
Nakar vidm da je u bistvu tole 2 leti staro in od takrat naprej nič novega... Mogoče kdo kej ve al se tole dela al ne? Zadeva zgleda čist huda. Če bi le šla v realizacijo?!
država bo pa res dala jaclio open napisal/-a:Urban, dejmo ene sponzorje najdtjs lahko mal lastnika (oba) Leke povprašam, kok bi kj sponzorirala, pa državo, pa RNS, pa še koga bomo najdl
![]()
![]()
Kmetijske površine so zadnje ki bi v prostorskih planih bile namenjene čemu takemu. V sloveniji ni niti planerjev ki bi se zavedali pomembnosti takšnega centra... Glede na to da v bližini ni nič podobnega do budinpešte je za moje pojme smotrno pokriti tudi ta področje pri nas, sem pa prepričan da če bi pri nas začelo kaj takega rasti bi se grobnik takoj obnovil zaradi konkurence. Sedaj ko pa daleč okoli ni konkurence in imajo vodilni dol preveč profita, pa seveda nebodo vlagali v infrastrukturo...UrbanD napisal/-a:Fora je v tem da bi recimo komot mel kej tazga v bližini brnika. Tam je tko al tko hrup, zemljišča pa tut ne bi smelo primanjkovat. Ampak fora je v tem da je Brnik občina zase? Al spada pod Vodice oz. Kranj? naj me en malo poduči
fora je v tem da bi blo kul taka proga, da lahko tretjo raztrgaš torej da ma vsaj eno ravnino in pol mal bolj odprte ovinke torej ne tko koker raceland k ma večino ovinkov zaprtih da peleš 40... Če bi Rakitno spravu v en krog bi blo supr =DNOR'C napisal/-a:@clio open mi je všeč kako razmišljaš![]()
Lahko bi se združil predsedniki vseh avtomoto klubov v sloveniji, pa poskusl najdt kakšne sponzorje pa take fore, ker drgač bo Raceland edino prava stvar še 20 let.
Sej ni treba da je Grobnik, ampk da se vsaj v 4. prešalta na ravnin.
ja, plan je itd itd. Grem se pa stavt da se jim ne da tolk s tem ukvarjat, ker če bi hotl bi že mel vse narjen. Če so stadion lah zgradil v takm času sred LJ, pol tut en dirkališče lah ker je bistveno manj infrastrukture.Pancho napisal/-a:Zelo na kratko. Plan za dirkališče je, denar tudi, tudi v AMZS imajo interes, lokacija tudi izbrana, problem je papirologija,dovoljenja, interesi,...
Sem enkrat lepo povedal, da imamo v Slo kar nekaj avto in motoklubov, predsedniki vseh bi se morali lepo skupaj vsest in narediti plan, zbrati podpise članov,....