povezava bluetooth GSM-laptop

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

povezava bluetooth GSM-laptop

Odgovor Napisal/-a oorosh »

občasno mi noče iz telefona (nokia 6303) pošiljati datotek preko modregazoba na prenosnik (fujitsu v6535), datoteka se začne normalno prenašati, ko pa pride nekje do polovice prenosa mi izpiše na telefonu obvestilce "datoteke ni bilo mogoče prenesti, storitve ne podpira druga naprava", potem kdaj poskusim z datoteko manjše velikosti pa gre čez brez težav...

če pošiljam kontra, se pravi iz prenosnika na telefon, pa dela vedno...kje je fora? je velikost datoteke prevelika ali kaj? uporabljam pa aplikacijo ki je že v win7, če kdo ve za kakšno drugo boljšo zadevo, pa da je freeware kar z besedo na dan...

hvala za odgovore in lp!
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Re: povezava bluetooth GSM-laptop

Odgovor Napisal/-a toxius »

oorosh napisal/-a:občasno mi noče iz telefona (nokia 6303) pošiljati datotek preko modregazoba na prenosnik (fujitsu v6535), datoteka se začne normalno prenašati, ko pa pride nekje do polovice prenosa mi izpiše na telefonu obvestilce "datoteke ni bilo mogoče prenesti, storitve ne podpira druga naprava", potem kdaj poskusim z datoteko manjše velikosti pa gre čez brez težav...

če pošiljam kontra, se pravi iz prenosnika na telefon, pa dela vedno...kje je fora? je velikost datoteke prevelika ali kaj? uporabljam pa aplikacijo ki je že v win7, če kdo ve za kakšno drugo boljšo zadevo, pa da je freeware kar z besedo na dan...

hvala za odgovore in lp!

časovna omejitev (povezano z velikostjo datoteke), pri nastavitvah bluetootha preveri ali ima kakšen čuden power saving management vklopljen...
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

sem gledal, pa nisem nič našel...sem potem kar nokia pc suite inštaliral pa dela... :)
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

oorosh napisal/-a:sem gledal, pa nisem nič našel...sem potem kar nokia pc suite inštaliral pa dela... :)
lol sm mislu da to maš že gor... Itak da to rabiš, ker sofware skrbi za prenos...
Odgovori