Kolesni ležaj ????
Če se ga najbolj sliši po ravnem je zadnji.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
no nevem zakaj sm si zaslužu odgovor v takem tonu, jest to vse vem sej nism glup da pač zavrtiš kolo in poslušaš ane sem to tudi že probal pa se nič ne sliš ker pač takrat so ležaji zeloooooooo minimalno obremenjeni to kar ti pišeš pride v poštev pri ležajih ki so res že zlo zjebani, dobr bomo vidl a bom stvar kr zamenju ker med vožnjo prihaja zvok iz desne strani sm skor zihr jebemti al bom pa počaku da začne bolj konkretno ružitrogi2 napisal/-a:dvign avto ,snem zavorne čeljusti na obeh straneh ,pa če nisi defekten,oz gluh boš slišal na kateri strani ti klokota,
je bilo napisano dovolj razumljivvo ali ti dam podnapise
Priporočam ti sočasno menjavo obeh ležajev. Saj če je en crknil bo kmalu tudi drugi. To je pa bolezen naših renojčkov. Tako da ležaj stane cca 30€/kos. Da ti pa nekdo zapreša notri ti pa tudi nebi smel računati več kot 50€ za delo (mislim komplet menjavo) se pravi okoli 100€ vse skupaj.
Sem pri prejšnjem cliu l95 najprej menjal desnega pa je čez 1 mesec začel še drugi jamrati. Vendar to sem naredil samo prvo leto. Naslednje leto smo menjali oba naenkrat.
LP Flash
Sem pri prejšnjem cliu l95 najprej menjal desnega pa je čez 1 mesec začel še drugi jamrati. Vendar to sem naredil samo prvo leto. Naslednje leto smo menjali oba naenkrat.
LP Flash