Vklop meglenk pri odklepanju
Si pogledal če se da preko računalnika?
Drugače ideja ni težko uzvedljiva, niti z dodatnim senzorjem za temo, samo js če bi to kaj spremenil bi samo preko računalnika, drugega nebom čaral po avtu, ne glede na to da je enostavno, tako da če bo kdo preveril v računalniku in je možno kaj podobnega, naj pove
Drugače ideja ni težko uzvedljiva, niti z dodatnim senzorjem za temo, samo js če bi to kaj spremenil bi samo preko računalnika, drugega nebom čaral po avtu, ne glede na to da je enostavno, tako da če bo kdo preveril v računalniku in je možno kaj podobnega, naj pove
zraven sem stal ko je na servisu šaral po računalniku....v Laguni II se ne da skoraj nič nastavit....
-ne da se vklopit "follow me"....
-ne da se naštimat zapiranje ogledal preko zaklepanja....
-ne da se naštimat dnevnih luči...
-ne da se izklopit zadnjega brisalca ob rikverc prestavi....
vse te stvari so že v samem autu, samo možnost spreminjanja je treba dodat v računalnik...vse skupej tako enostavno...eehh kdo bi razumel te francoze....
-ne da se vklopit "follow me"....
-ne da se naštimat zapiranje ogledal preko zaklepanja....
-ne da se naštimat dnevnih luči...
-ne da se izklopit zadnjega brisalca ob rikverc prestavi....
vse te stvari so že v samem autu, samo možnost spreminjanja je treba dodat v računalnik...vse skupej tako enostavno...eehh kdo bi razumel te francoze....
Renault Laguna 1.9 dCi Initiale Paris
Follow me prižgeš s stikalom za dolge luči pri ugasnjenjem avtu. Se prižgejo kratke in svetijo kako minuto.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
S kartico samo, če je pametnadragan1 napisal/-a:drhouse...no sej to se da drugač tudi z daljincem prižgat.....bolj sem mislil na možnost stalnega vklopa in reguliranja časa ....
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Kaj se pa da narediti?dragan1 napisal/-a:zraven sem stal ko je na servisu šaral po računalniku....v Laguni II se ne da skoraj nič nastavit....![]()
-ne da se vklopit "follow me"....![]()
-ne da se naštimat zapiranje ogledal preko zaklepanja....![]()
-ne da se naštimat dnevnih luči...![]()
-ne da se izklopit zadnjega brisalca ob rikverc prestavi....![]()
Pri lagunah sem 100%. Pametna kartica ima tri gumbe: odklep, zaklep in kot en sonček, ki ima funkcijo prižiga luči. Navadna kartica ima samo dva gumba za odklep in zaklep.mateichk napisal/-a:dr a to samo pri lagunah al na sploh pri teh novejših renaultih?
Kateri letnik pa je laguna?dragan1 napisal/-a:zraven sem stal ko je na servisu šaral po raèunalniku....v Laguni II se ne da skoraj niè nastavit....![]()
-ne da se vklopit "follow me"....![]()
-ne da se naštimat zapiranje ogledal preko zaklepanja....![]()
-ne da se naštimat dnevnih luèi...![]()
-ne da se izklopit zadnjega brisalca ob rikverc prestavi....![]()
vse te stvari so že v samem autu, samo možnost spreminjanja je treba dodat v raèunalnik...vse skupej tako enostavno...eehh kdo bi razumel te francoze....
Če ima Twingo vse to (razen ogledal), bi tudi Laguna morala imeti