Okvara števca

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
michoslo

Okvara števca

Odgovor Napisal/-a michoslo »

Pozdravljeni že sem pobrskal po forumu in našel nekaj odgovorov na moja vprašanja vendar imam za konce še eno vprašanje katerega pa nisem zasledil.

Na našem scenicu je prišlo od okvare števca ki se med vožnjo ugaša nov pride cirka 700-800 evrvo plus montaža no na tem forumu sem zasledil da pa lahko takšen števec tudi popravijo in sicer v Optomiku v Novem mestu cena popravila pa je bistveno bistveno sprejemljivejša kot montaža novega.

No glavno vprašanje sedaj pa je, če je kje v bližini kakšen podoben servis ki bi se ukvarjal s takšne vrste popravilom ker sem iz okolice celja, za popravilo se splača odpeljati tudi v novo mesto vendar zgolj še informativno če se da to urediti kje bližje doma

za kakršne koli odgovore se vnaprej zahvaljujem
Uporabniški avatar
broker

Re: Okvara števca

Odgovor Napisal/-a broker »

tema je drugače že odprta,..

V Novem mest je firma farmel,...računa caa 150 e.

Drugače so pa povsod po Sloveniji elektroniki, ki to popravljajo. Celje mislim da ima vsaj 2, takšna majstra.
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
itaka

Odgovor Napisal/-a itaka »

Isti problem, a na Polo 2002. Števec resetiral dnevne prevožene kilometer in uro.
Vzrok, slab kontakt na števcu.
Rešitev, ponovno lotanje kontaktov.
Čas 3 ure (demontaža, iskanje problema, popravilo).

Samo kot primer, kaj vse lahko človek naredi sam 8)
Življenje zagrabi z obema rokama, drugače ti uide.
Uporabniški avatar
LagunaGregor
Kraj: Okolica Sl. Konjic

Odgovor Napisal/-a LagunaGregor »

leo pozdrav. jaz sem imel isti problem z števcom na loaguni. Zrihtaal mi ga je pa en sašo ki ima delavnico pri telekomu v celju. mislim da je bila cena 80€ nek elementek je menjal. baje rado to crkuje, LP
hitrost
michoslo

Odgovor Napisal/-a michoslo »

broker zgleda si malo površno prebral moj post sem napisu da sm pregledu že teme po forumu in dobil odgovore ampak ne vseega kar sm rabu hvala za info vseeno

prav tako hvala vsem ostalim
Odgovori