LCD TV zvok muca papala

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

LCD TV zvok muca papala

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Doma imamo cca. 1 leto star philipsov LCD TV in v zadnjem mescu se je pojavil problem da kar naenkrat ni več zvoka, npr. menjam kanal in zvoka na lepem ni več, če pa priklopim na tv slušalke ali zvočnike od PCja pa zvok dela brez težav :?
Sicer je zadeva baje še v garanciji, ampak me zanima če se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe, ker "pooblaščeni servis" pravi da to kar se dogaja sploh ni možno in še niso nikjer imeli takega primera, zato sploh ne vejo kaj narediti (beri: se jim ne da oz. so leni :evil:) :x

Ponavadi pomaga hardcore reset (štrom ven za pol ure in potem v 99% dela) :?
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

lahko da je kje slab stik na čipih kjer grejo kabli za zvočnike pomoje.... si probu kej porukat televizor?
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator

Ja, tudi to sem probal pa ni nič pomagalo :? Butasta situacija je ker včeraj je še vse delalo danes pa nič, pa se vmes ni nihče TVja dotikal razen če imamo nevidnega uničevalca TVjev v bajti :shock:
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

ce si mogoce kaj kanale iskal pa si po pomoti regijo spremenil

v kolikor nimas nemcijo ali pa slovenijo zna bit problem

ce das nemcijo bos imel se zraven kanalov,ki so se analogni, A
drugace pa D.digitalno

ce imas pa samo slovenijo bo pa brez crk

v koliko imas preko STBja (setup box)ali bilo kater drugi komunikator pol pa nevem

mogoce jo bo na servisu samo ponovno nalozil.fleshal po domace
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Re: LCD TV zvok muca papala

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

oorosh napisal/-a:Doma imamo cca. 1 leto star philipsov LCD TV in v zadnjem mescu se je pojavil problem da kar naenkrat ni več zvoka, npr. menjam kanal in zvoka na lepem ni več, če pa priklopim na tv slušalke ali zvočnike od PCja pa zvok dela brez težav :?
Sicer je zadeva baje še v garanciji, ampak me zanima če se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe, ker "pooblaščeni servis" pravi da to kar se dogaja sploh ni možno in še niso nikjer imeli takega primera, zato sploh ne vejo kaj narediti (beri: se jim ne da oz. so leni :evil:) :x

Ponavadi pomaga hardcore reset (štrom ven za pol ure in potem v 99% dela) :?
Ce je tv se v garanciji, ga odpelji na "pooblascen servis" in jim lepo povej, da ce se ni blo tazga primera, da to pa res ni tvoj problem ... :) in potem stej 45 dni :)

EDIT: drugac mam jst tud philipsa doma, a si probal nardit posodobitev??? na www.philips.si vpises model tvja, pa poglej ce je kaksen nov firmware ... mogoce bo pomagal ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Sploh se ne zajebavaj, direkt na servis pel pa naj poštimajo. Zato pa je garancija, če boš sam kaj delal jim boš sam dal izgovor zakaj si ti kriv, da ne dela...
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

podpis pod zgornji post, sploh nebi štrudiral al ja al ne, direkt v avto pa na servis pa me ne briga. Še opšiem napako na list, do zadnjega detajla da slučajno gumpci nebi pozabli.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator

Sem uspel najti en drug servis, kjer so pokazali vsaj malo razumevanja za problem, ta ali drug teden gre TV do njih da locirajo in odpravijo napako 8)

Hvala vsem za pomoč in LP! :)
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator

no da poročam kako se je zgodba razpletla oz. problem rešil; TV sem pred dobrim mesecem odpeljal na servis, kjer so prvo menjali zvočnike, ampak še vedno zvoka ni bilo od nikoder :x

ko so se majstri malce bolj poglobili v problem so locirali napako na zvočni kartici, vendar nadomestne seveda niso imeli na zalogi (čakali so jo kar tri tedne, da je prispela iz amsterdama), zato so mi za te tri tedne dali nadomestni TV, ki je bil praktično nov iz štacune :shock:

skratka, zvočna kartica menjana, zdaj TV dela tako kot mora, hvala ku*cu za podaljšano garancijo :twisted:
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

No sam da so zrihtal :)
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Odgovori