Hvala
Ledice, seveda
Jah, sem šel uprašat za masko od RS-a, nimajo na zalogi, zdaj pa čakam na kolega ki dela na Renault-u in je rekel da mi lahko zrihta kak popust in to; ta čas bom pa iskal še mal po kakšnih odpadih in tko, če se bo najdlo kej bolj ugodno
Nos napisal/-a:4 ure kaj si še mašino zamenjal sproti
no da ti povem, da če želiš, da vsaj nekak izgleda in da so lufti potem v nulo, rabiš toliko časa. sploh če si sam. no ja, pa še kaki pir polek stegneš
Nos napisal/-a:4 ure kaj si še mašino zamenjal sproti
no da ti povem, da če želiš, da vsaj nekak izgleda in da so lufti potem v nulo, rabiš toliko časa. sploh če si sam. no ja, pa še kaki pir polek stegneš
jah jz sm si res uzeu cajt... pa kt je Patrik reku, še par piv je blo umes pa tud delu sm čist počas in sigurno... da ja neb kej polomu, kar se mi rado zgodi ja sej bom nabavu original šobe za Clio-ta pa ih bom dau gor... te so sam začasne... zdej pa sploh k sm vidu kaku to use sploh laufa, bom mal hitrej te druge šobe namestu
jah, jz sm diode dubu od kolega... te diode k si ti najdu so kar poceni, glede na to da se na bolhi prodajajo za cca. 0,75 € kar it znese pol na 60 Led-ic tud po 40 €.