Chip tuning 1.9 dci 120
Meganeman je megana 1.9 čipiral iz 120KM na 150KM. Kuk so pa podobni motorji pa ne vem.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Z enim stavkom (ok, lahko z dvemi
): kakšna je bistvena razlika "navadnega" čipanja in "eco" čipanja?
Da dajo pri enem prednost moči, drugem pa zmanjšanju porabe?
Se to res toliko pozna?
Da dajo pri enem prednost moči, drugem pa zmanjšanju porabe?
Se to res toliko pozna?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
a se ti na pospeških tudi fejst pozna?
men se pri mojem ne pozna ravno neki zelo velik napredek pri pospeševanju 0-100
ampak je VELIK napredek je recimo od 50 do 90 in od 90 - 130 - tu se pa ogromno pozna da avto nonstop vleče
recimo najbolj se pozna na pridobljenem času od 90-150,
je pa res da ob pritisku na ful gas tudi zadimi pošteno, rečeno da je to čisto normalno???---a tebi tudi?
men se pri mojem ne pozna ravno neki zelo velik napredek pri pospeševanju 0-100
ampak je VELIK napredek je recimo od 50 do 90 in od 90 - 130 - tu se pa ogromno pozna da avto nonstop vleče
recimo najbolj se pozna na pridobljenem času od 90-150,
je pa res da ob pritisku na ful gas tudi zadimi pošteno, rečeno da je to čisto normalno???---a tebi tudi?
RENAULT CLIO
Ja, točno tako kot si napisal...največji sunek se čuti pri nekje 2000 obratih, kjer se res občuti ko prime turbina - prej se je sicer čutilo, vendar ne tako močno...tudi na pospeških se pozna dosti, vendar mi je bolj pomembna prožnost in odzivnost, katera se je občutno izboljšala.
Motor se tudi veliko lepše zavrti, kar pride zelo prav pri prehitevanju v tretji prestavi. Pred čipanjem je bilo treba vmes prestavit v četrto, zdaj pa kar vleče in vleče
Odkar je čipana sem naredil že cca. 2000 km in lahko rečem, da se poraba ni občutno spremenila oz. je še malo nižja kot prej, skratka sem zelo zadovoljen. Aja, pri polno pritisnjenem plinu se pa kar pošteno zadimi, vendar mislim, da je to normalno. Pri običajni vožnji pa ne kadi nič oz. isto kot prej.
Motor se tudi veliko lepše zavrti, kar pride zelo prav pri prehitevanju v tretji prestavi. Pred čipanjem je bilo treba vmes prestavit v četrto, zdaj pa kar vleče in vleče
Odkar je čipana sem naredil že cca. 2000 km in lahko rečem, da se poraba ni občutno spremenila oz. je še malo nižja kot prej, skratka sem zelo zadovoljen. Aja, pri polno pritisnjenem plinu se pa kar pošteno zadimi, vendar mislim, da je to normalno. Pri običajni vožnji pa ne kadi nič oz. isto kot prej.
A slučajno kdo pozna tele boxe za chipanje?
http://www.racechip.de/racechip-chiptun ... 992-r.html
lp,m
http://www.racechip.de/racechip-chiptun ... 992-r.html
lp,m
-
bluerunner