če so to une črne lexus luči pol itaq da ne bo razlike med svtilnost, ker tole so luči narjene za clio 2 ph1 ali ph2, sam štos je pa da ima ph1 zgoraj luč in bremz luč, spodaj pa meglenko, ph2 pa obratno in zato ni razlike v sevtilnosti.
@mateichk
ni tok simpl, kakor zgleda gor mam LEDice tud, s tem da une navadne prevec svetijo, zdj imam pa zgornje iste kot spodaj (ki so dvojne, navadne + bremza) s tem da je zimprovizirano da sveti samo ta slabsa (kot luc).
Navadna zarnica pa zgoraj prevec sveti, taka dvojna kot je spodaj pa ne gre not
Pocasi bo prisla se ena novost, v avto bom koncno vgradil tempomat.
Volan od RSa imam ze nekaj casa (da bodo original gumbi), adapter za pod volan sem narocil iz anglije, po gumbe in drobnarijo grem pa jutri.
Treba bo edino napeljat kabel od volana do racunalnika, ostala instalacija pa naj bi bila ze.
Bom tudi vse poslikal.
Sej se bova skupi lotila dela na obeh avtih in vse podokumentirala, vsaj to je tut moj cilj da se nardi nek online vodič =) Ampak prvo rabva met doma vse dele... Kar pa zna trajat še kake 2 tedna...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Heh dons sm se spravu pogledat kere zarnice mam pa ugotovim da mam za tablico osvetlit kar iste kot so za pozicijske tako da sem kar takoj namontiru ker teh mam pa ko dreka na zalog doma.
Za vzratno luč mi pa v knjigi piše da mam hruškaste oblike P21W. Zdej ne vem če maš iste??