Renault Scenic 1 1,9 dCI, l. 2000 merilec pretoka zraka
Renault Scenic 1 1,9 dCI, l. 2000 merilec pretoka zraka
Zivjo,
pred kratkim so mi na servisu zamenjal turbo, sedaj pa pravijo da bi moral zamenjati merilec zracnega pretoka. Avto je vozen, venar se zgodi da ucasih nima moci.
Najprej bi rad scistil merilec zracnega pretoka in ce se situacija ne spremeni, bom kupil novega.
Ali mi lahko kdo pomaga s kaksno slikco, kje tocno se nahaja ta merilec v motorju?
Je dovolj da ga scistim z alkoholom?
Hvala za pomoc!!
pred kratkim so mi na servisu zamenjal turbo, sedaj pa pravijo da bi moral zamenjati merilec zracnega pretoka. Avto je vozen, venar se zgodi da ucasih nima moci.
Najprej bi rad scistil merilec zracnega pretoka in ce se situacija ne spremeni, bom kupil novega.
Ali mi lahko kdo pomaga s kaksno slikco, kje tocno se nahaja ta merilec v motorju?
Je dovolj da ga scistim z alkoholom?
Hvala za pomoc!!
Super, hvala, sem desmnontiru in scistil senzor in sito (bilo je polno plasticnih delcev, mozno da je to ostalo se od pokvarjenega turba). Zdele dela ko urca, res se pozna razlika v navoru in moci.
Hvala hvala hvala!!!
Imam se eno uprasanje... Obratomer mi ne dela, zato ker je najverjetneje odkloplen, pa me zanima kako lahko to preverim? Mogoce ves?
hvala se enkrat
Hvala hvala hvala!!!
Imam se eno uprasanje... Obratomer mi ne dela, zato ker je najverjetneje odkloplen, pa me zanima kako lahko to preverim? Mogoce ves?
hvala se enkrat
hm...poglej pri motorju, ce ni slucajno kaksen kabel kje iztaknjen, ko so ti menjali turbino so lahko kaj pozabili priklopiti nazajImam se eno uprasanje... Obratomer mi ne dela, zato ker je najverjetneje odkloplen, pa me zanima kako lahko to preverim?
poglej pa tudi varovalke, ce ni katera skurjena, ceprav nisem cisto preprican ali ima obratomer svojo varovalko ali je pac ena za celo armaturno plosco
lp
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道