luč za servis in abs
luč za servis in abs
Na cliotu II se je med vožnjo prižgala luč za servis in abs.Ker pa imam tester ki podpira samo motorno diagnostiko me zanima kaj je crknilo.A je že kdo imel tak primer?
Pozdravljeni
Ščistite kontakte/stike na konektorjih ABS senzorjev, v koliko to ne bo pomagalo, hja potem pa priklop na tester. V koliko vam Ljubljana ni predaleč se lahko za priklop oglasite pri meni.
Lep pozdrav
Ščistite kontakte/stike na konektorjih ABS senzorjev, v koliko to ne bo pomagalo, hja potem pa priklop na tester. V koliko vam Ljubljana ni predaleč se lahko za priklop oglasite pri meni.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Aleksman71
Meni se je isto zgodilo ko sem menjaval polosovino. Jaz sem ga samo povaril in s pilo podrgnil da je videt kot da ni blo nič. Zaenkrat dela brez problema.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
-
Aleksman71
Lokalne in internetne trgovine z avtodeli ga nimajo,servisi hočejo celo polos menjat,za 9.95 funtov +2 za poštnino se mi ne splača vozit naokoli in ga iskat.Kot je rekel "schik" ,če se da ga stisni skupaj in ga privari skupaj.Meni sta počila oba.Desni je bil samo 1x počen,levi pa dvakrat in se je snel med vožnjo in je del odpadel.
Sta pa dva modela .En ima 26,drugi 44 zobčenikov.
RENAULT CLIO VAN (98-02) FRONT ABS RELUCTOR RING ABS007 26 zob.
RENAULT CLIO 172 2.0 16V REAR ABS RELUCTOR RING ABS006 44 zob.
Sta pa dva modela .En ima 26,drugi 44 zobčenikov.
RENAULT CLIO VAN (98-02) FRONT ABS RELUCTOR RING ABS007 26 zob.
RENAULT CLIO 172 2.0 16V REAR ABS RELUCTOR RING ABS006 44 zob.