folja, na hitro deluje kr vredu!! ma lej, sej to sm dal kr tak mal gor!! nevem ce bo dolgo, ker je itak prevlek!! na strani je 25 cm! tk da mislim da se nebom zajbaval z odstranitvijo, ker se ni tako zapečen gor!! ce ti je pa ostal lim gor, bi ga pa dol spravu z razrecilom, pomojem bi slo lepo!IcEm4n napisal/-a:joj, če je to isti šrot od folije, kot sm jo jst kupu v Bauhausu (na pogled je vidt taka), ti bo še žal, da si gor nalepu. Men je po cca enem letu na robovih za skor pol centimetra skp skočila (se je prov "lepo" vidl lepilo), da ne omenim problemov z odstranjevanjem - no sama folija je šla brez problema dol, sam kaj, ko je cel lim gor ostal (kateri je šel pa še z nafto težko dol)...
Clio I,II,III

Sem tud z razredčilom probavu, pa ni šlo oz. bi se lahko cel dan zajebaval s tem.Style'R napisal/-a:folja, na hitro deluje kr vredu!! ma lej, sej to sm dal kr tak mal gor!! nevem ce bo dolgo, ker je itak prevlek!! na strani je 25 cm! tk da mislim da se nebom zajbaval z odstranitvijo, ker se ni tako zapečen gor!! ce ti je pa ostal lim gor, bi ga pa dol spravu z razrecilom, pomojem bi slo lepo!
oorosh, bolj kot dež se mi zdi, da ima večji vpliv sonce (ker pri meni je bla leva stran avta več "ožgana", zato je folija na levi strani tud bolj trpela (na desnem boku niti ni tako grozno).
No, sj bo StyleR vidu, kolk cajta mu bo držalo (upam, da kj več kot meni. Sam bom raje počakal na boljšo folijo in majstra, ki se s tem ukvarja.