vprašaje glede ukradenega avtomobila
vprašaje glede ukradenega avtomobila
Zdravo,
imam 'malce' nenavaden problem, in sicer:
Pred dobrim mesecem so mi ukradli clio-ta. Prejšnjič sem se čisto po naključju peljal nekomu na obisk in sem med potjo zagledal takšen avto pri nekemu preprodajalcu avtomobilov, ki je nastanjen blizu glavne ceste. Avto je bil brez reg. tablic.....
Sem se ustavil in šel bliže pogledati avtomobil...in glej ga zlomka, avto je identičen kot je bil moj. Pogledam malce podrobneje in vozilo je imelo vsaj 8 takšnih značilnosti, kot jih ima moj avto....+ to da je isti letnik ista izvedenka in kupljen v istem mestu(12 dni po kraji) kjer so ga meni ukradli....
Pokličem policijo, ga ga gremo skupaj pogledati, z njimi si ga nato ogledam tudi znotraj, sem 98%, da je avto moj.
Policaji ga zasežejo in ga odpeljejo na pregled....
Sedaj je od tega že dobra 2 tedna in še me niso poklicali!?!?, kako je na stvari. Sicer sem jih enkrat vmes že poklical in so mi rekli, da me bodo oni poklicali, ko bo kaj novega.
Zanima me naslednje:
Kaj bi bilo oz. ali se da sploh kaj narediti v primeru, če bi mi javili, da avtomobil ni moj, kljub temu, da sem skoraj 100%, da je avto moj?
Sprašujem zato, ker se stvar vleče že dokaj dolgo s tem pregledom in se mi dozeva, da nekaj ni ok....glede, na to, da sem videl ta avto pri parkiran nazaj pri temu preprodajalcu pred parimi dnevi...
imam 'malce' nenavaden problem, in sicer:
Pred dobrim mesecem so mi ukradli clio-ta. Prejšnjič sem se čisto po naključju peljal nekomu na obisk in sem med potjo zagledal takšen avto pri nekemu preprodajalcu avtomobilov, ki je nastanjen blizu glavne ceste. Avto je bil brez reg. tablic.....
Sem se ustavil in šel bliže pogledati avtomobil...in glej ga zlomka, avto je identičen kot je bil moj. Pogledam malce podrobneje in vozilo je imelo vsaj 8 takšnih značilnosti, kot jih ima moj avto....+ to da je isti letnik ista izvedenka in kupljen v istem mestu(12 dni po kraji) kjer so ga meni ukradli....
Pokličem policijo, ga ga gremo skupaj pogledati, z njimi si ga nato ogledam tudi znotraj, sem 98%, da je avto moj.
Policaji ga zasežejo in ga odpeljejo na pregled....
Sedaj je od tega že dobra 2 tedna in še me niso poklicali!?!?, kako je na stvari. Sicer sem jih enkrat vmes že poklical in so mi rekli, da me bodo oni poklicali, ko bo kaj novega.
Zanima me naslednje:
Kaj bi bilo oz. ali se da sploh kaj narediti v primeru, če bi mi javili, da avtomobil ni moj, kljub temu, da sem skoraj 100%, da je avto moj?
Sprašujem zato, ker se stvar vleče že dokaj dolgo s tem pregledom in se mi dozeva, da nekaj ni ok....glede, na to, da sem videl ta avto pri parkiran nazaj pri temu preprodajalcu pred parimi dnevi...
ja tam poglej št. šasije to je na prečki pred sedežem sopotnika če daš sedež do konca nazaj. Drugače pokliči na renault slovenija ker mislim da je teh mest kjer je vpisana številka šasije več. Drugače na e-uprava lahko preveriš tudi zgodovino tega avta (na katerega so papirji). Kaj pol avto je zopet pri avtohiši al kaj?vepar napisal/-a:pri sedežu pod tepihom je ponavadi vtolčena številka na pleh. tepih je zarezan tko da se ga da dvigniti. tisto je malo težje ponaredit. samo če se upa avto prodajat naprej so verjetno vse dobro naredil. če je res tvoj.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Stekla se vgrajujejo na avto tako kot kakšen šrauf. Katera se zagrabi gre gor. Nikjer ni vodeno. Na motorju pa tudi ni nobene št. šasije. Samo tip motorja. Edina varijanta ti je št. šasije pred sopotnikovem sedežu. Izmeri tudi debelino pleha če je bilo kaj brušeno in na novo vtolčeno.Dr_S napisal/-a:Zdej ne vem kako bi dobil te podatke, vendar če bi imel številko šasije morajo na Renault Slovenija vedeti katere dele so vgrajevali v ta avto.
Recimo vsaka šipa ima svojo številko ...
Če se številke na steklu ne ujemajo s številko šasije potem so že ene mučke ...
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ključavnice so dokaj hitro zamenjane. Lahko pa vseeno probaš. Probaj vse ključavnice. Vrata, vžig, pokrovček za gorivo, prtljažnik.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG