mateichk napisal/-a:mogoče bi lahko probu z notranje strani tapeto na stropu dol pa segret s pištolo pleh dokler sharky ne odstopi sam ne vem pol kako bi blo z lakom na strehi
Sej pravim v vsakem primeru je treba barvat. To ti je to.. FAZER montaža
hmmm... hja, kokr pravš... lak ne... najbolš bo da grem kle do kleparja pa da vidm kaj mi bo on povedu... ker mi gre pa res ta sharky na živce... namest da je dal eno lepo kratko antenco gor je šel dajat to gor... omg...
Omg kak grdi šarki Obvezno nalepko sport stran pa zadnji podaljšek, al pa kake prage gor, ker preveč izstopa. No pa šarkija čim prej dol. Za konc pa še RS masko in si zmagu
hja, fu*k it... dosti tega bom jz dau dol z tega auta... NAJPREJ pa sharky-ja... ker je boga mati... zadnji podaljšek je pa men hud, o pragovih pa še razmišljam... kar se pa RS maske tiče, pa mogoče enkrat v prihodnosti ( ko bo več €časa€ )
Draganche napisal/-a:hja, fu*k it... dosti tega bom jz dau dol z tega auta... NAJPREJ pa sharky-ja... ker je boga mati... zadnji podaljšek je pa men hud, o pragovih pa še razmišljam... kar se pa RS maske tiče, pa mogoče enkrat v prihodnosti ( ko bo več €časa€ )
rs maska obvezno gor
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.