Menjava vmeti = garancija
Menjava vmeti = garancija
Torej zanima me če na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? če je kaj na podvozju?
Re: Menjava vmeti = garancija
Načeloma je tako, da če montiraš gor nekaj kar ni potrjeno oz.prodano s strani Renaulta, torej mislim da tele vzmeti H&R niso, je garancija izključena. Povdarjam, načeloma... To je po pravilih, kako pa kje ravnajo pa ne vem..._BosTeK_ napisal/-a:Torej zanima me èe na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? èe je kaj na podvozju?
Re: Menjava vmeti = garancija
se strinjam. vsak poseg po avtu v garancijskem roku, ti lahko prekine garancijo. meni jo je naprimer skoraj pri touranu športni zračni filter- pa čeprav vgradnji, kos em šel na Avto Jarca, pri Porsche,kjer sem kupo avto pa ni blo problemov.Mirjam napisal/-a:Načeloma je tako, da če montiraš gor nekaj kar ni potrjeno oz.prodano s strani Renaulta, torej mislim da tele vzmeti H&R niso, je garancija izključena. Povdarjam, načeloma... To je po pravilih, kako pa kje ravnajo pa ne vem..._BosTeK_ napisal/-a:Torej zanima me če na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? če je kaj na podvozju?