Menjava vmeti = garancija

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Menjava vmeti = garancija

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

Torej zanima me če na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? če je kaj na podvozju?
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

V kolikor imaš homologirano vzmeti, mislm da ne bi smelo bit problemov z s splošno garancijo, najbrž imaš ekstra garancijo na vzmeti.
Mirjam

Re: Menjava vmeti = garancija

Odgovor Napisal/-a Mirjam »

_BosTeK_ napisal/-a:Torej zanima me èe na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? èe je kaj na podvozju?
Načeloma je tako, da če montiraš gor nekaj kar ni potrjeno oz.prodano s strani Renaulta, torej mislim da tele vzmeti H&R niso, je garancija izključena. Povdarjam, načeloma... To je po pravilih, kako pa kje ravnajo pa ne vem...
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Re: Menjava vmeti = garancija

Odgovor Napisal/-a Patrik »

Mirjam napisal/-a:
_BosTeK_ napisal/-a:Torej zanima me če na novem avtu menjam vzmeti za športne H&R kako je pol z garancijo? če je kaj na podvozju?
Načeloma je tako, da če montiraš gor nekaj kar ni potrjeno oz.prodano s strani Renaulta, torej mislim da tele vzmeti H&R niso, je garancija izključena. Povdarjam, načeloma... To je po pravilih, kako pa kje ravnajo pa ne vem...
se strinjam. vsak poseg po avtu v garancijskem roku, ti lahko prekine garancijo. meni jo je naprimer skoraj pri touranu športni zračni filter- pa čeprav vgradnji, kos em šel na Avto Jarca, pri Porsche,kjer sem kupo avto pa ni blo problemov.
Slika
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

grem se en dan poznimat na štajerskega :)
Uporabniški avatar
pico1
Kraj: zagorje ob savi

Odgovor Napisal/-a pico1 »

ni problema sam homologiran morš met sem se že pozanimal
Odgovori