se popolnoma strinjamgaši napisal/-a:pusti tak felne, ne jih štrihat
Laguna 2 1,9dCi GT l.01_ Dark monster
Si ji trepalnice narisal? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Benti, sam ressinko napisal/-a:hehe ti bi rad mel take luci ko mam drhouse
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Kakšni so še plani na avtu v prihodnosti?
Muziko lahko skupaj... Še mal podebatirava, ti mal mojih planov razložim. Anteno ti lahko tudi jaz posodim!
Kje boš pa šipo rihtal? Meni jo je a pumpi študentka celo spraskala, bom tudi mou polirat ali menjat
Kje boš pa šipo rihtal? Meni jo je a pumpi študentka celo spraskala, bom tudi mou polirat ali menjat
za musko bo treba panelen machen, na originalnih mestih je katastrofa. Pa obvezno izolirat vrata, tud zunanjega hrupa, šumenja in dizl taf tafanja se s tem znebiš 

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99