Izklop airbaga megane 1.6 16V?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
bluerunner

Izklop airbaga megane 1.6 16V?

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Pozdravljeni!

Zanima me kako se da izklopiti sovoznikov airbag pri megane-u L. 99 (vozili bi majhnega fantka, tudi bodočega Renault fana :) ). Bil sem na uradnem Renault servisu pa mi je rekel,da se ga tudi z računalnikom ne da. Rekli so mi, da se da izlopiti samo računalnik airbaga, vendar potem ne dela noben airbag.
Zanima me ali lahko divgnem armaturko in pod njo odklopim samo sovoznikov airbag?

Hvala
LP Peter
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Re: Izklop airbaga megane 1.6 16V?

Odgovor Napisal/-a wily »

bluerunner napisal/-a:Pozdravljeni!

Zanima me kako se da izklopiti sovoznikov airbag pri megane-u L. 99 (vozili bi majhnega fantka, tudi bodočega Renault fana :) ). Bil sem na uradnem Renault servisu pa mi je rekel,da se ga tudi z računalnikom ne da. Rekli so mi, da se da izlopiti samo računalnik airbaga, vendar potem ne dela noben airbag.
Zanima me ali lahko divgnem armaturko in pod njo odklopim samo sovoznikov airbag?

Hvala
LP Peter
ja komot lahko pod armaturo izklopiš airbag, sej ko se sproži ga tud morš nekak zamenat :D sam ti bo pa skoz gorela lučka na armaturi za airbag, edin to je malce moteče pol.
bluerunner

Ok bom poizkusil.

Hvala!
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

bluerunner napisal/-a:Ok bom poizkusil.

Hvala!
pa preden kar kol čaraš tam pri kablovju obvezno izklopi akumulator :)
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Zdravo!

Sam sem imel podobno težavco pri Laguni II 2002, pa sem se pol po nasvetu kolega z Renoja odloču kar izklopit varovalko, kar se po potrebi lohk tut hitr pol povrne v prvotno stanje, ampak jebiga, noben erbeg ne dela v tem primer, pa kaj čmo! :roll:
bluerunner

Airbag sem izklopil fizično pod armaturo, ob izklopljenem akumulatorju in stvar deluje. Res pa , da sveti lučka za airbag ampak me ne moti.

Hvala vsem :wink:
Odgovori