gashper napisal/-a:Brez zamere, ampak iz teh fotk žal ne vidim jaz kaj veliko
Daj slikat kakšnemu profesionalnemu fotografu, da bodo hude fotke za hud avto
Po moje je bl švoh poštrihano (beri:pomaranča stajl) pa se ne upa na svetlobi & s prave distance slikat . Drugače pa lep voziček. A si bil ti zadnič na žalah slučajno?
Po moje je bl švoh poštrihano (beri:pomaranča stajl) pa se ne upa na svetlobi & s prave distance slikat . Drugače pa lep voziček. A si bil ti zadnič na žalah slučajno?
ja itaq, da je pomaranča na začetku, sej ti noben ličar nebo mogu tk nardit, da ni nikjer pomarnče, še nova vozila so pomarančasta. po prvem pranju se pa gre itaq polirat pa ni nikjer nobene pomaranče
ja itaq, da je pomaranča na začetku, sej ti noben ličar nebo mogu tk nardit, da ni nikjer pomarnče, še nova vozila so pomarančasta. po prvem pranju se pa gre itaq polirat pa ni nikjer nobene pomaranče
barve na vodni osnovi so zdaj vse take,da jo je praktično nemogoče pobarvat brez da bi se videla pomaranča
torej, tel fotke niso ble namenjene da se pokaže če je avto dobr pobarvan al ne, tukaj je predstavljena celota avta, in samo to
če bi pa želel pokazat še barvanja, bi verjetno mal drgačne fotke nastale