Clio I 1.8 16v, l.'95 (prodam ter prosim za zaklep str.15)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

NejcZ napisal/-a:A je možno da sem tale avto videl kak teden nazaj na policijski postaji v Celju parkiran? :)
ja sem mel tm parkiran, ker sem šel vprašat neki, pa sem ga prvo parkiro na busni na glaziji, pa je reku policaj, nej ga dam noter.
Uporabniški avatar
wily

Včeraj nesel ličarju spreden odbijač in danes se je majster lotil, danes je bil že v šprickitu in juter ali pojutrešnem bo poštrihan umes bom pa še spredno havbo dal špricnat. spredna blatnika gresta dol in se bosta tudi uredila, levga bo videl, če ga bo lahko popravil, če ne pa pride nov. osnova tega odbijača je original, ampak porezan okol in do nosilce in nato poliester čez in vijaki v polister in spet poliester, da drži vse skupi, tale težek in močen ko pes in ne kot un prejšen.
l.p.

Slika
Slika
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

fajn fajn 8) sam zadnega še morš pol pa bo v nulo :twisted:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

kaj pa bo tu not ko so tote reže? ..samo ne dat not zajčje mrežice :?
Uporabniški avatar
wily

gaši napisal/-a:kaj pa bo tu not ko so tote reže? ..samo ne dat not zajčje mrežice :?
gti mrežice v črni barvi
Slika
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

wily, ka pa zadn?
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
wily

croma_man napisal/-a:wily, ka pa zadn?
zadnega sem prvo kuharju nesel, pa mi ni mogel ustrežit z difozerjem. počasi se bo še un zrihtal pa se bo še tist dal štrihnat.
Uporabniški avatar
wily

Evo zdej je pa čist padla odločitev, prodam svojega clia ki je prvotna cena okoli 2000€.prodajam ga izrečno zaradi nakupa večjega ter novejšega vozila do 1.6 motorja. spreden odbijač bo poštrihan danes ali jutri. lpo prosim za razumevanje pa brez kakih glupih komentarjev, še posebej tebi markolino povem, ker ti maš kdaj pa kdaj čuden izpade..... :D vozilo je komplet homologirano in dela vse kot mora, servis opravljen, velik tako kot mali. imam pa še eno prošnjo, če se lahko prosim tema zaklene.

l.p.wily
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

wily napisal/-a:Evo zdej je pa čist padla odločitev, prodam svojega clia ki je prvotna cena okoli 2000€.prodajam ga izrečno zaradi nakupa večjega ter novejšega vozila do 1.6 motorja. spreden odbijač bo poštrihan danes ali jutri. lpo prosim za razumevanje pa brez kakih glupih komentarjev, še posebej tebi markolino povem, ker ti maš kdaj pa kdaj čuden izpade..... :D vozilo je komplet homologirano in dela vse kot mora, servis opravljen, velik tako kot mali. imam pa še eno prošnjo, če se lahko prosim tema zaklene.

l.p.wily
Jaz imam čudne izpade ? da nebomo tvojih omenjali!

Srečno prodajo.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily

Markolino napisal/-a:
Jaz imam čudne izpade ? da nebomo tvojih omenjali!

Srečno prodajo.
kake moje :?: pa kdo je to mi, kdo jih bo omenjal?? a hočeš, da začnem tvojih čudnih naštevat? npr poznam toyo, sam ne poznam teh kitajskih r888, pa kk pravilno ulavfamo motor od 10000KM do 85000 :lol: take čudne sem mislil :D
Zaklenjeno