Pa da še malo obnovim temo, da bo tekla v pravo smer.
Ker mi je že kar nekaj èasa pokalo v volanu, sem bil v petek zmenjen za menjavo komplet volanskega mehanizma. 50 metrov preden sem prišel v avtohišo se je zaèel avto zelo tresti, kot da motor nebi bil na nosilcih.
Iz avtohiše so mi sporoèil, da naj bi bilo nekaj narobe z menjalnikom in da èakajo del, prièakujejo ga v roku 2 tednov
Ima pa Twingo že kar nekaj garancijskih popravil za sabo (pri 20.000km menjava zadnjega amortizerja, potem je bil vpoklic za menjavo mehanizma sedeža in vijakov platišè, pri 43.000km so mi menjali sprednji lonec (poèil na zvaru), sedaj pa še volanski mehanizem in tole pri menjalniku. Ko bom bolj toèno vedel kaj je bilo menjano pa sporoèim. Imamo sreèo, da je še v garanciji.
Zadnjič spremenil Stupo, dne 22 Jan 2011, 05:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Stupo napisal/-a:Pa da še malo obnovim temo, da bo tekla v pravo smer.
Ker mi je že kar nekaj časa pokalo v volanu, sem bil v petek zmenjen za menjavo komplet volanskega mehanizma. 50 metrov preden sem prišel v avtohišo se je začel avto zelo tresti, kot da motor nebi bil na nosilcih.
Iz avtohiše so mi sporočil, da naj bi bilo nekaj narobe z menjalnikom in da čakajo del, pričakujejo ga v roku 2 tednov
Ima pa Twingo že kar nekaj garancijskih popravil za sabo (pri 20.000km menjava zadnjega amortizerja, potem je bil vpoklic za menjavo mehanizma sedeža in vijakov platišč, pri 43.000km so mi menjali sprednji lonec (počil na zvaru), sedaj pa še volanski mehanizem in tole pri menjalniku. Ko bom bolj točno vedel kaj je bilo menjano pa sporočim. Imamo srečo, da je še v garanciji.
Ojoj... Novo pa se kvari. Kup si starega twingiča bo bolše )
To je tako ko enkrat začne ne neha.. tak avto je najboljše takoj prodat in novega uzet.
Naj bo, dokler je v garanciji naj menjajo čimveč stvari da potem ne bo treba ker itak je znano da so originalne stvari notri v avtu manj kvalitetne kot pa potem ko jih zamenjajo
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car