Pozdravljeni,
kot zgoraj omenjeno imam Megana II generacije letnik 2008 25.000km prevoženih...
Danes zjutraj ko sem se odpeljal od doma mi je na ekrančku za potovalni računalik napisalo SERVICE DUE, vendar se ni prižgala nobena kontrolna lučka...avtomobil dela normalno, vendar sem opazil, da je izteklo malo vode pri sovoznikovih nogah, verjtno klima???
Če se komu vsaj malo sanja kaj bi to lahko bilo, bi bil zelo vesel kakršne koli informacije...
Lep pozdrav,
Grega
Renault Megane II okvara???
Re: Renault Megane II okvara???
Koliko časa in kilometrov nazaj pa je bil delan zadnnji redni servis?mirko napisal/-a:Pozdravljeni,
kot zgoraj omenjeno imam Megana II generacije letnik 2008 25.000km prevoženih...
Danes zjutraj ko sem se odpeljal od doma mi je na ekranèku za potovalni raèunalik napisalo SERVICE DUE, vendar se ni prižgala nobena kontrolna luèka...avtomobil dela normalno, vendar sem opazil, da je izteklo malo vode pri sovoznikovih nogah, verjtno klima???
Èe se komu vsaj malo sanja kaj bi to lahko bilo, bi bil zelo vesel kakršne koli informacije...
Lep pozdrav,
Grega
Voda v predalu pri sovoznikovih nogah je pa od klime (zamaši se odvod vode iz klime in ti teče v predal).
Ja kar se tiče garancije je dve leti že mimo, podaljšane pa prejšnja lastnica ni vzela (me pa zanima če se jo slučajno da podaljšat???)...
Drugače pa sem danes kar sam resetiral servisni interval, tako da mi sedaj ne piše več "Service due", ga pa mislim tako ali tako v kratkem peljati na 2 redni servis tako da nebi smelo biti problema...
Servisni interval pa je drugače naštiman na 30.000 (vsaj sedaj ko sem ga resetiral mi tako piše), drugač bom pa delal servise na 15-20.000km, se mi zdi bolj ziher.
Imam pa še en drug problem in sicer kadar bremzam pri hitrosti nad 130km/h, se mi volan kar močno zatrese, pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo(roka, luft v volanu, končnik, diski???), so pa ti treslaji samo pri ustavljanju, tam nekje do 80km/h, nato pa izginejo, se mi pa zdi čudno, glede na to da avtomobil nima neki velik kilometrov.
Lp,
Grega
Drugače pa sem danes kar sam resetiral servisni interval, tako da mi sedaj ne piše več "Service due", ga pa mislim tako ali tako v kratkem peljati na 2 redni servis tako da nebi smelo biti problema...
Servisni interval pa je drugače naštiman na 30.000 (vsaj sedaj ko sem ga resetiral mi tako piše), drugač bom pa delal servise na 15-20.000km, se mi zdi bolj ziher.
Imam pa še en drug problem in sicer kadar bremzam pri hitrosti nad 130km/h, se mi volan kar močno zatrese, pa me zanima če kdo ve kaj bi to lahko bilo(roka, luft v volanu, končnik, diski???), so pa ti treslaji samo pri ustavljanju, tam nekje do 80km/h, nato pa izginejo, se mi pa zdi čudno, glede na to da avtomobil nima neki velik kilometrov.
Lp,
Grega