jap, berlingo dans zašpilalscythe napisal/-a:cromajuter uletim mal v vaše konce
morm še it do ene stranke
P.S
Ste že porihtal onim musko ( berlingo) ?
R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
- matejpurgar19
mudi se mi ne več, delam res takrat ko mam voljo, vem pa da tak nebo nikol dokončano ker je planov še XYZ tako da ja, bo ko bo, ko pa bo, pa bomatejpurgar19 napisal/-a:Ma dj sprav že enrkat tega starga kanguja skupi. Dražiš že eno leto z deli.![]()
![]()
![]()
Lepo poèas naprej. Zakon bo.

Z veseljem, hvala! Se bomo zmenili, ko se mi urnik malo umiri in bo tudi pri tebi čas.croma_man napisal/-a:v živo lahk prideš pogledat, sej si blizu doma
Feltne pa so hude, ej noro... Bi jih spoliral še meni?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Kr dej, lahk pol biznis užgeš
Še enkrat pohvale za tak projekt, bi mi zadnja na pamet padla it tak avto rihtat
Em, kaj bo pa od AA noter, al je to še skrivnost?
Še enkrat pohvale za tak projekt, bi mi zadnja na pamet padla it tak avto rihtat
Em, kaj bo pa od AA noter, al je to še skrivnost?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
sem mel že vse splanirano pa zračunano, dogovorjeno za opremo pa je čas naredu svoje tako da dokler se avto ne pelje po cesti zrihtana notranjost niti razmišljam ne več o tem kaj bo zadaj.

Prostora je pa zadaj ful
Demoexpress?
No, lej, želim ti, da ti uspe vse, kar si si zadal!
No, lej, želim ti, da ti uspe vse, kar si si zadal!
Definiraj normalen denar
Za nas laike na tem področju
Zdej šele razumem zakaj avto ne bo nikoli končan, ker k tako hudo poštimanim feltnam paše tud huda barva, posledično morjo bit lepe linije, posledično prava oddaljenost od tal, posledično,...never ending story
Zdej šele razumem zakaj avto ne bo nikoli končan, ker k tako hudo poštimanim feltnam paše tud huda barva, posledično morjo bit lepe linije, posledično prava oddaljenost od tal, posledično,...never ending story
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku