R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
http://www.youtube.com/watch?v=vTQOfDPRP_U
flickering je zaradi frekvence osveženja oz. snemanja, drugače tekoče laufa text in zadeva ne zgleda ceneno, ko je ugasnjeno je plošča špegu črna.
nekaj novega za volan in tapete, ovalni LED displayi seveda USB programable shit (en pride v volan, pa v vsaka vrata za vsadke)...mislim da bo dobra popestritev. DC/DC pretvornik pa vse na master switch če mi bo šlo na ketno.
dimenzijsko je 8x6 cm, led modul je pa firme EUROLITE ki se ukvarja z lightom za prireditve in podobnim tako da je malo boljše od kitajčekov za 5€.
flickering je zaradi frekvence osveženja oz. snemanja, drugače tekoče laufa text in zadeva ne zgleda ceneno, ko je ugasnjeno je plošča špegu črna.
nekaj novega za volan in tapete, ovalni LED displayi seveda USB programable shit (en pride v volan, pa v vsaka vrata za vsadke)...mislim da bo dobra popestritev. DC/DC pretvornik pa vse na master switch če mi bo šlo na ketno.
dimenzijsko je 8x6 cm, led modul je pa firme EUROLITE ki se ukvarja z lightom za prireditve in podobnim tako da je malo boljše od kitajčekov za 5€.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Noro... Pohvale za projekt, spremljam redno, komaj čakam, da se bo dalo v živo pogledatcroma_man napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=vTQOfDPRP_U
Eurolite pa je najboljši kitajček za Futurelight-om
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
dans sem sigurn pol ure zjal zunaj feltne, une ko si pa ti speskal bojo pa tud kmal gotove, sem mel mal gužve z montažami pa nism utegnu dokončat jih.scythe napisal/-a:uuu dober toOne si pol porihtal ko sem speskal?

240€ BBS vijaki zlati, lahko sponzoriraš, ni problema.wily napisal/-a:šraufi bi mogel met mal veèje glave pa bi lepš blo, zdej so tk na kup kot bi mravle gledu