Važno da maš iste dimenzije gum gor (torej kontaktiraj kakšnega lastnika RS182), policaj ti ne bo šu kolesa dol jemat pa gledat znamke, širine in ET-ja
torej ma kdo kak TUV od speedline firme u pdf obliki da bi jst to mal priredil, al pa da je ker iz mojga konca da bi felge z isto dimenzijo gum posodo tulk da se do žonte zapelem pa homologiram
če so original, pokliči na glavni servis reno, pa da ti izdajo papirje pa ne vem kaj še use rabiš, da so pač te felgice original reno in potem z temi papirji greš na homologacijo in ti tam vpišejo potem vse dimenzije gum noter, ki so ti jih pač na glavnemu servisu v sloveniji izdali. Tako bom jaz povsej verjetnosti naredu, ker tak so mi na homologaciji rekli.
dvomim da bos na renaultu dobil kakrsnekoli papirje vsaj jaz ti lahko povem zase, ker sem iskal papirje za RS feltne pa jih je nemogoce dobiti, ker na Renaultu pravijo da so feltne narejene za RSa, kjer so homologirane in to je to. Drugam jih pa nimas kaj dajat ocitno
Mislim da bo v njegovem primeru enako...
jurre napisal/-a:dvomim da bos na renaultu dobil kakrsnekoli papirje vsaj jaz ti lahko povem zase, ker sem iskal papirje za RS feltne pa jih je nemogoce dobiti, ker na Renaultu pravijo da so feltne narejene za RSa, kjer so homologirane in to je to. Drugam jih pa nimas kaj dajat ocitno
Mislim da bo v njegovem primeru enako...
pol si jih šel samo vpisat v kartonček in to je to?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.