Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
ja samo rambotov je na konkretnih sterioidih...pa še moje lučke maTadej napisal/-a:Men je andrejev bolj všeč, ker mi na rambo ride ne potegne zadnji odbijač in pragovi... So pa lučke lepše na rambo ride. Od ph3 luči so pussy styling
edit: popravek ph2 --> ph3
oba stalepa
samo nekako bi raje rambotovega mel, pa zašvasal zadnja vrata

事実は拳ではない!
Saj o tem da je Rambotov kao 'bolj na steroidih' nebom dajal komentarjev.ce clio 1.8 16v ni mel za burek,bi tudi proti rambotovem cliu slo kar na tesno.tako da tisti ki se niste vozili 8v,prosim raje ne komentirajte.ze razlika v tezi veliko pomeni.lahko vam tudi wily pove,da mi v hrib ni mogel slediti. Nekateri se pac imate vedno predstavo da je 16v reaktivec,8v pa becikl.ce nebo slo drugace se bomo pac enkrat dobili,pa prideva jaz pa wily z svojima hibridoma,pa vi z vasimi raketoplani,pa koncno enkrat recemo bobu bob. Nikoli ne podcenjujte na 'videz sibkejsega.
navora itaq zadosti, itaq se pa tud hitreje zavrti do 3000rpm, mogoče bi 16v pol nek v konči prehitu rsi-a ampak vseen bi rabil en lep čas. sem sam opazil ko sem vozil svojga pa rsi-a in morem rečt da že samo odzivnost motorja do 3000 je res boljša ter pospeški pa te fore. mogel it na avtobahn pa sprobat malce zadeve, vsak v treti pa pol stisnat gas.
ok, 1.8 8v je boljši od 1.8 16v. gremo skupaj, 1.8 8v je boljši od 1.8 16v. kljub temu da ima 25 konjev manj, ampak ker se hitreje zavrti do 3000 obratov, je pač boljše.andrej86 napisal/-a:Saj o tem da je Rambotov kao 'bolj na steroidih' nebom dajal komentarjev.ce clio 1.8 16v ni mel za burek,bi tudi proti rambotovem cliu slo kar na tesno.tako da tisti ki se niste vozili 8v,prosim raje ne komentirajte.ze razlika v tezi veliko pomeni.lahko vam tudi wily pove,da mi v hrib ni mogel slediti. Nekateri se pac imate vedno predstavo da je 16v reaktivec,8v pa becikl.ce nebo slo drugace se bomo pac enkrat dobili,pa prideva jaz pa wily z svojima hibridoma,pa vi z vasimi raketoplani,pa koncno enkrat recemo bobu bob. Nikoli ne podcenjujte na 'videz sibkejsega.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
1.8 8v je boljši od 1.8 16v. gremo skupaj, 1.8 8v je boljši od 1.8 16vDuli napisal/-a:ok, 1.8 8v je boljši od 1.8 16v. gremo skupaj, 1.8 8v je boljši od 1.8 16v. kljub temu da ima 25 konjev manj, ampak ker se hitreje zavrti do 3000 obratov, je paè boljše.andrej86 napisal/-a:Saj o tem da je Rambotov kao 'bolj na steroidih' nebom dajal komentarjev.ce clio 1.8 16v ni mel za burek,bi tudi proti rambotovem cliu slo kar na tesno.tako da tisti ki se niste vozili 8v,prosim raje ne komentirajte.ze razlika v tezi veliko pomeni.lahko vam tudi wily pove,da mi v hrib ni mogel slediti. Nekateri se pac imate vedno predstavo da je 16v reaktivec,8v pa becikl.ce nebo slo drugace se bomo pac enkrat dobili,pa prideva jaz pa wily z svojima hibridoma,pa vi z vasimi raketoplani,pa koncno enkrat recemo bobu bob. Nikoli ne podcenjujte na 'videz sibkejsega.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Baje bi naj bil RSi po tovarniskih podatkih kar se tice sekundo pocasnejsi od 0-100 od 16v ja.sam sem vozil ze oba clia, rsi gre prva do 50,druga do 90,tretja 140,cetrta pr mojem 185km/h,peta po ravnem po gps 228km/h,v grabn se malo vec.avto se zvrti samo do 6500rpm,koncno hitrost dosezem pri 6200 rpm,naprej po ravnem ne vlece vec,ker mu moci zmanjka,blokada poci samo v grabn. Tisto sekundo po moje Rsi izgubi ravno zarad manjse moci,in krajse druge prestave,kjer 16v povlece mnogo visje,gre prb.100 km/h. Ne mislim se vec ubadat,jaz vem da gre za tak motor se predobro,blok je od lagune 2.0 glava rsi jeva,kanali bruseni,prav tako tud obojni kolektorji,kolega je brusil z Biax-om tedn dni kot norc.peto prestavo mam preklemansko dolgo-sta vidla sash in wily.V glavnem ne gre slabo,se vedno pa me ima kupit en nasteroidiran 1.8 16v motor za katerega vem. Kupil bi ga predvsem ker ima prvic lepsi zvok,drugic pa ker ni vec serijski.in neumno se mi zdi da hvalisate serijski 16v,ki je skoraj identicen 8vju zarad razmerja moc/masa. Williams je druga zgodba.
Čakej mal, se pravi ti maš malo "zrihtan" motor v isti sapi pa govoriš da 16v nima za burek? Kaj pa če bi primerjal stock 8V vs stock 16Vandrej86 napisal/-a:Baje bi naj bil RSi po tovarniskih podatkih kar se tice sekundo pocasnejsi od 0-100 od 16v ja.sam sem vozil ze oba clia, rsi gre prva do 50,druga do 90,tretja 140,cetrta pr mojem 185km/h,peta po ravnem po gps 228km/h,v grabn se malo vec.avto se zvrti samo do 6500rpm,koncno hitrost dosezem pri 6200 rpm,naprej po ravnem ne vlece vec,ker mu moci zmanjka,blokada poci samo v grabn. Tisto sekundo po moje Rsi izgubi ravno zarad manjse moci,in krajse druge prestave,kjer 16v povlece mnogo visje,gre prb.100 km/h. Ne mislim se vec ubadat,jaz vem da gre za tak motor se predobro,blok je od lagune 2.0 glava rsi jeva,kanali bruseni,prav tako tud obojni kolektorji,kolega je brusil z Biax-om tedn dni kot norc.peto prestavo mam preklemansko dolgo-sta vidla sash in wily.V glavnem ne gre slabo,se vedno pa me ima kupit en nasteroidiran 1.8 16v motor za katerega vem. Kupil bi ga predvsem ker ima prvic lepsi zvok,drugic pa ker ni vec serijski.in neumno se mi zdi da hvalisate serijski 16v,ki je skoraj identicen 8vju zarad razmerja moc/masa. Williams je druga zgodba.
Pa da ne bo kšnih opazk, vozil r19 16v, r19 8v obe verziji in razen večjega navora na nizkih obratih nimata za burek proti 16v...
Pa da ne bom preveč off-topic. Clijač je kar lep, jst bi samo ene konkretne feltne privoščil pa bi blo!
Če je ravno, ni zabavno.
evo,avto sem danes "usral" in sem ga moral poslikat. Pa še en hud update sem naredil že par dni nazaj : ptujski grb sem zamenjal z lenarškim
pa zadnje luči sem še enkrat popravil s sprejem za zatemnjevanje - zaj še žmigavce pihnem pa še kako plastiko - pa bom imel super duper brutaln avto. 

zaj pa se še odločam katere felge bi mel ta tedn

ko ga umijem,spet javim update, čist je gotovo hud

zaj pa se še odločam katere felge bi mel ta tedn
ko ga umijem,spet javim update, čist je gotovo hud
Zadnjič spremenil andrej86, dne 23 Maj 2010, 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane