2003 Megane II 1.9dci by CoS
nism tega reku 
ewo mengančič registriran, zdej se ravno menjajo use žarnce spredi, glede na to da treba dol uzet ceu odbijač.
drgač pa napis zadi odstranjen, radio zamenjan, wofer zmontiran, čez eno urco grem po 17ke, pol pa sam še tablce zalimat pa bo
aja pa oprat ga bo treba
neki me pa zanima: glede na to da ma ta avto spredi 13'' zvočnike in kr porazne glede zvoka in usega, vrjetn se da not spravt tut 16ke?
ewo mengančič registriran, zdej se ravno menjajo use žarnce spredi, glede na to da treba dol uzet ceu odbijač.
drgač pa napis zadi odstranjen, radio zamenjan, wofer zmontiran, čez eno urco grem po 17ke, pol pa sam še tablce zalimat pa bo
neki me pa zanima: glede na to da ma ta avto spredi 13'' zvočnike in kr porazne glede zvoka in usega, vrjetn se da not spravt tut 16ke?
no pa že mam prvi problem z meganom. ko sm odklopu aku in napelu napajalca za ojačevalc, mi zdej piše EINSPRITZUNG UBERPRUFEN. pa še ena težava je, namreč se peljem po cesti in kr na 1x zmanka el. v avtu in use crkne (motor dela) in čez 2-3sek se use nazaj pržge. mogoče kdo kej ve? predn ga dam na taster. aja pa kam bi blo najbolš da ga peljem?
Preveri malo spoje k si jih naredu pa maso...cos napisal/-a:no pa že mam prvi problem z meganom. ko sm odklopu aku in napelu napajalca za ojačevalc, mi zdej piše EINSPRITZUNG UBERPRUFEN. pa še ena težava je, namreč se peljem po cesti in kr na 1x zmanka el. v avtu in use crkne (motor dela) in čez 2-3sek se use nazaj pržge. mogoče kdo kej ve? predn ga dam na taster. aja pa kam bi blo najbolš da ga peljem?
ewo en mali update..
-poštrihane letvice
-nove feltne Barracuda 7,5J x17 ET35 z gumami 225/45/17 BF Goodrich
-SMD led pozicije
-prozorni stranski žmigovci
-sprednje 13ke so zamenjane z Blaupunkt zvočniki
-avto je biu tut končno spoliran
v torek pa še na glavni servis.
v bližnji prihodnosti obvezno nižanje
a bo -35 zadost?

-poštrihane letvice
-nove feltne Barracuda 7,5J x17 ET35 z gumami 225/45/17 BF Goodrich
-SMD led pozicije
-prozorni stranski žmigovci
-sprednje 13ke so zamenjane z Blaupunkt zvočniki
-avto je biu tut končno spoliran
v torek pa še na glavni servis.
v bližnji prihodnosti obvezno nižanje

hja, pol pa si meu probleme v garažo prit ja
tole bo čist dost za vsakdanjo uporabo
aja, Cos, kak ti pa blaupunkt igra? jaz sem v laguni imel ene not, sm jih takoj vn vrgo ker mi originalni lepše igajo!
tole bo čist dost za vsakdanjo uporabo
aja, Cos, kak ti pa blaupunkt igra? jaz sem v laguni imel ene not, sm jih takoj vn vrgo ker mi originalni lepše igajo!
Zadnjič spremenil Doctor DJ, dne 23 Maj 2010, 17:42, skupaj popravljeno 1 krat.
čist odvisno za kakšn namen imaš... če hočeš lepoto ga daš 6 centi u podn če pa hočeš še kaj udobnosti za dolge relacije npr daš pa sam -35Patrik napisal/-a:35 mm vsekakor nebo zadosti! če bi rad da lepo izgleda boš moral ga bolj znižat. sam sem imel 50/35 na meganu
drugač pa poglej si od RobMaytha megana na -35 pa 17 col... zame čist uredu zgleda oz. zdej ma že 18 gor