Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*
- 16v-Twingoo
- Kraj: Celje
- 16v-Twingoo
-
Barracuda1
- 16v-Twingoo
te morem poravt, 185 50 R14. drgač pa kr pokliči na borbet pa vprašaj za ceno te felge, je ta cena kot cem povedal 128€ komad16v-Twingoo napisal/-a:Patrik napisal/-a:kaj to je 12" ?to je za šajtergo, ne pa za avto
pa upam da se je hecal z 128€ na felno, ker za ta denar dobiš že res felne,ne pa tole 12 col z robom na katerem si ptice lahko gnezdo delajo
![]()
![]()
![]()
185/55/14
Duli napisal/-a:sej 128€ za eno feltno ni nek velik denar, ne vem kaj ste nekateri pametni, da se povsod iz wily-a norca delate.
ker je določen procent folka na tem forumu retardiranih in ne znajo druzga delat kot smetit...
itak da lahko dobiš čang šlang kitajsko sranje od fake-a 15'' lito feltno za 40€ al pa še mn, sam nebi rd vidu kaj od nje ostane od nje k se sreča s kakšnim robnikom al pa udarno luknjo...
pa se opravičujem za OT sam take stvari me pa res pogrejejo...

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
- 16v-Twingoo
Fajn, nove tolk pridejo vrei.. Predrage so O.K.??wily napisal/-a:te morem poravt, 185 50 R14. drgač pa kr pokliči na borbet pa vprašaj za ceno te felge, je ta cena kot cem povedal 128€ komad
Prvo da se razjasnemo: Vi nekateri posamezniki ste se delal norce iz njega v njegovi temi ko je hotu "Streha" party met (uno cigansko musko na strehi..), tak da ne mi tule po Moji temi srat kak se norce dela kdo!! 128€ ni drag za Novo felgo ne pa rabljeno!! Všeč so mi sam neom vzel ker mi je Predrag za rabljene tolk devat pa še valjčkat bi mogu avto..Duli napisal/-a:sej 128€ za eno feltno ni nek velik denar, ne vem kaj ste nekateri pametni, da se povsod iz wily-a norca delate.
Fajn, hiter si se spomnu Jero pa brez zamere!jero_13 napisal/-a:Duli napisal/-a:sej 128€ za eno feltno ni nek velik denar, ne vem kaj ste nekateri pametni, da se povsod iz wily-a norca delate.
ker je določen procent folka na tem forumu retardiranih in ne znajo druzga delat kot smetit...
itak da lahko dobiš čang šlang kitajsko sranje od fake-a 15'' lito feltno za 40€ al pa še mn, sam nebi rd vidu kaj od nje ostane od nje k se sreča s kakšnim robnikom al pa udarno luknjo...
pa se opravičujem za OT sam take stvari me pa res pogrejejo...
- 16v-Twingoo