http://www.google.si/imgres?imgurl=http ... s%3Disch:1
Nissan Skyline R33 GTR
Kolk ma to kej HP?
Sem zadnjič v pred BTCjem videl tanovega. Črn oz temno siv, levi volan, LJ registracija... Ufffff....
Sem zadnjič v pred BTCjem videl tanovega. Črn oz temno siv, levi volan, LJ registracija... Ufffff....
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
serijski RB26DETT motor ima 305 KM, skyline iz povezave pa je V-SPEC, kar pomeni da ima z vsemi predelavami okrog 420 KMKolk ma to kej HP?
jih je že ene par pri nas, v LJ sta še en črn in rdečSem zadnjič v pred BTCjem videl tanovega. Črn oz temno siv, levi volan, LJ registracija... Ufffff....
seveda pa je pri nas tudi rumen R34 GTT (2.5 single turbo, RWD, 280 KM)

nekaj časa nazaj pa sta bila v carinski coni NM parkirana R33 in R34 GTR, oba sta šla na Hrvaško (slike so iz avtomobilizem.com)
]

HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Sem.Spidojc napisal/-a:A si mogu ane?Symon napisal/-a:Heh.
Pa samo toliko v vednost kar nekaj podatkov v tem topicu je že napačnih ali pa nisem admin Nissan foruma.
Fantje, wikipedia, carfolio, pa googlanje pa bo bolje in en bo treba modrovati in pisati bedarije.
Lastnik ima več pojma kot mi vsi tukaj. To je približno tako kot so na A.com mulci težili Vesni, da to pa ni zanje pravi Skyline ker ni awd ampak vseeno ima 170 konjev več kot povprečen forumaš tam.Doctor DJ napisal/-a:ka je napaka v toppicu??
a si pogledau temo? potem se je že lastnik zmotil![]()
Tole me je zmotilo:
"serijski RB26DETT motor ima 305 KM, skyline iz povezave pa je V-SPEC, kar pomeni da ima z vsemi predelavami okrog 420 KM"
A, da je bil V-Spec serijsko toliko močnejši?
"...skyline iz povezave pa je V-SPEC, kar pomeni da ima z vsemi predelavami okrog 420 KM"Napisal si kot, da ker je V-SPEC ima serijsko predelave in več konjev tako, da bi marsikdo lahko narobe razumel. Že tako včasih po forumih berem take cvetke, da glava peče. 420 konjev iz GT-Ra niti ni veliko, v bistvu je približno nekaj takšnega kot povprečen TDI, ki ga čipajo za 20-30 konjev ali pa 1,8t ko se ga čipa za ene 30 konjev.oorosh napisal/-a:no v osnovi je V-SPEC + vse dodatne predelave iz strani lastnika nanesejo 420 HP, no vsaj lastnik ima v profilu napisan ta podatek, glede na to da je motor über tunabilen mu kar verjamem
@Clio open, čakaj, saj ji bom povedal, da si se norca delal pa ne boš mel skrbi, da ti tvoja zdrobi prašnike. :a2_mongo4yj