iskanje ukradenega vozila CLIO
to pa me je nasmejalo,naj me tolazi misel da nekomu ki to naredi negre tako lepo kot njemu.ki si je na posten nacin prisluzil denar da si kupi prevozno sredstvo. kaj pa naj sedaj oskodovovanec,ki mogoce nima denarja za drug avto?ker mu ne gre tak lepo kot tebi,ki ga imas.Gre pa vkrade drugemu al kak?
mislim
tistim ko gre res slabo dvomim da se spuscajo v kaj takega. to je lepo organizirana kraja.tocno vejo kam kje kdaj.samo vprasanje casa kdaj jih bodo dobili.
lahko se pa tolžiš s tem da so ti ukradli enega črnega cliota letnik 2004.
moji sestrični so dva. v ljubljani. je pa bila doma tam nasproti ko je LLP v ljubljani za homologacijo zadev.
zaj ce si ime kaj zavarovano, ona je dobila nazaj toliko kolikor je pač vreden avto po eurotakso.
mislim
tistim ko gre res slabo dvomim da se spuscajo v kaj takega. to je lepo organizirana kraja.tocno vejo kam kje kdaj.samo vprasanje casa kdaj jih bodo dobili.
lahko se pa tolžiš s tem da so ti ukradli enega črnega cliota letnik 2004.
moji sestrični so dva. v ljubljani. je pa bila doma tam nasproti ko je LLP v ljubljani za homologacijo zadev.
zaj ce si ime kaj zavarovano, ona je dobila nazaj toliko kolikor je pač vreden avto po eurotakso.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Samo to je res sranje. Lahko upaš da so ga ukradli kaki vajneci tk da spremljaj avto.net in ostale oglasnike če ma kdo kakšno večjo količino delov za prodat čeprav delov je ogromno tk da težko spreljat. Probaj tudi na bolhi (pol še klikni vsi oglasi prodajalca). Mogoče se sreča obrne tebi v prid ker od naše policije težko kaj pričakovat. Oni bojo raje radar postavli al pa gledali kdo nima kaj homologirano.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG