espace obstal sredi avtoceste
espace obstal sredi avtoceste
pozdravljeni1
imam eno dokaj vlko težavo
pri 140 na uro mi je avto ugasnil in nič več od njega.
pred tem je v desni strani vozila spredaj malo zaropotalo nč kaj posebenag
slišati je bilo kot bi imel čričke oz. malo bol velik čriček v armaturki.
avto trenutno pri serviserju ampak za zdaj še ni utegnil pogledat kako in kaj.
mi pa ne užge več, ob pritisku na start samo klekne.
upam da ni utrgalo jermen in poseldično zabilo mašino.
imam eno dokaj vlko težavo
pri 140 na uro mi je avto ugasnil in nič več od njega.
pred tem je v desni strani vozila spredaj malo zaropotalo nč kaj posebenag
slišati je bilo kot bi imel čričke oz. malo bol velik čriček v armaturki.
avto trenutno pri serviserju ampak za zdaj še ni utegnil pogledat kako in kaj.
mi pa ne užge več, ob pritisku na start samo klekne.
upam da ni utrgalo jermen in poseldično zabilo mašino.
space
verjetno si malce šokiran nad vsem,kar se ti je zgodilo,pa si pozabil podrobnosti.
Upajmo,da je kaka malenkost,pa spooči,kako si rešil zadevo.
P.s.
Drugic pa malo bolj opiši,da ti ne bomo svetovali kar tako,mogoče pa se najde tud kdo,ki bi tii prodal kako nemško sranje,češ,da del brez b.p ,...itd
Upajmo,da je kaka malenkost,pa spooči,kako si rešil zadevo.
P.s.
Drugic pa malo bolj opiši,da ti ne bomo svetovali kar tako,mogoče pa se najde tud kdo,ki bi tii prodal kako nemško sranje,češ,da del brez b.p ,...itd
Espace je prevelik riziko .. škoda, da nisi prišel na forum pred nakupom ..
Tudi jaz sem ga kupoval, pa sem po vseh informacijah na tem forumu kupil raje Grand Scenica .. in mi ni žal ..
Kakorkoli že .. če imaš enako težavo kot danlok, potem ti preostaneta dve možnosti: popravi in vozi do naslednje težave ... ali pa .. prodaj! ..
Tudi jaz sem ga kupoval, pa sem po vseh informacijah na tem forumu kupil raje Grand Scenica .. in mi ni žal ..
Kakorkoli že .. če imaš enako težavo kot danlok, potem ti preostaneta dve možnosti: popravi in vozi do naslednje težave ... ali pa .. prodaj! ..
eto pa imamo vzrok
odvil se je vijak šponarja in posledično zabilo mašino
šel bat, ventil, glava,.... in vsi ostali deli kateri spadajo zraven
škode za okrogle 3 jurje
sedaj sem pa v dvomih kaj narest, saj rabim avto mislim pa da mu ne zaupam več.
servis oz. predračun na pooblaščenem servisu Renault.
se mi splača dat not rabljene dele oz. glavo,...
kakšen predlog kaj narest
odvil se je vijak šponarja in posledično zabilo mašino
šel bat, ventil, glava,.... in vsi ostali deli kateri spadajo zraven
škode za okrogle 3 jurje
sedaj sem pa v dvomih kaj narest, saj rabim avto mislim pa da mu ne zaupam več.
servis oz. predračun na pooblaščenem servisu Renault.
se mi splača dat not rabljene dele oz. glavo,...
kakšen predlog kaj narest
Pri rabljenih delih nikoli ne veš, kaj dobiš in koliko časa bo delovalo ..
1) Ali ga prodaj takšnega, kot je, pa za manjšo ceno in imaš mirno vest
2) Popravi na Renault servisu in plačaj mastno (imaš pa garancijo) in ga potem skrbno in redno servisiraj, pa ti bo delal
3) Popravi pri popoldancu z rezervnimi deli za "majhen" denar in prodaj, pa upaj, da novemu lastniku vsaj par mesecev ne crkne ..
Sprijazni se, da je Espace slaba naložba in da si že izgubil. Zdaj je vprašanje le še, koliko
Se je pa meni podobno zgodilo pri VW in so mi pri popoldancu z originalnimi deli popravili za "majhen" denar. Če rabiš dobrega mehanika, ki se res spozna na renaulte, priporočam Kreka iz okolice Škofje Loke. Pokliči in vprašaj. Izgubiti nimaš kaj, si pa lahko "pozitivno" presenečen.
Saj Espaci niso problematični, če redno skrbiš za nje. Ampak nikoli pa ne veš, kaj je z njim počel prejšnji lastnik in v tvojem primeru je počel bolj malo
1) Ali ga prodaj takšnega, kot je, pa za manjšo ceno in imaš mirno vest
2) Popravi na Renault servisu in plačaj mastno (imaš pa garancijo) in ga potem skrbno in redno servisiraj, pa ti bo delal
3) Popravi pri popoldancu z rezervnimi deli za "majhen" denar in prodaj, pa upaj, da novemu lastniku vsaj par mesecev ne crkne ..
Sprijazni se, da je Espace slaba naložba in da si že izgubil. Zdaj je vprašanje le še, koliko
Se je pa meni podobno zgodilo pri VW in so mi pri popoldancu z originalnimi deli popravili za "majhen" denar. Če rabiš dobrega mehanika, ki se res spozna na renaulte, priporočam Kreka iz okolice Škofje Loke. Pokliči in vprašaj. Izgubiti nimaš kaj, si pa lahko "pozitivno" presenečen.
Saj Espaci niso problematični, če redno skrbiš za nje. Ampak nikoli pa ne veš, kaj je z njim počel prejšnji lastnik in v tvojem primeru je počel bolj malo
žal rabim vlko vozilo, da ga prodajam takšnega kot je je vprašanje kaj dobim, sem ga pa kupil pred 2 mesecema in enostavno nimam več denarja, da bi kupil drugo vozilo.
nekako bo treba tega zrihtat, na kakšen način pa za zdaj še ne vem.
sem pa dobu eno informacijo, da če vzamem novega renaulta mi dajo popusta v vrednosti popravilo tega in mi ta ostane,
tk da če vzamem Cliota ga dobim za 3 jurje bol poceni popravim svoje vozilo in prodam Cliota za jurja bol poceni in sem profitiral 2 jurja.
je za preverit zadevo
nekako bo treba tega zrihtat, na kakšen način pa za zdaj še ne vem.
sem pa dobu eno informacijo, da če vzamem novega renaulta mi dajo popusta v vrednosti popravilo tega in mi ta ostane,
tk da če vzamem Cliota ga dobim za 3 jurje bol poceni popravim svoje vozilo in prodam Cliota za jurja bol poceni in sem profitiral 2 jurja.
je za preverit zadevo
- Primož Five
- Kraj: Logatec
V teh časih se ne zanašat na prodaje ker če že boš prodaju boš pod ceno in s svojo lastno izgubo, zdaj boš pač moral požreti to napako popravit avto, drugič pa v vednost, kupuj preverjene stvari oz smo v dobi interneta in marsikatere napake in hibe avtomobilov izveš tu, zato so forumi.
Upam da čimbolj ugodno rešiš zadevo
Upam da čimbolj ugodno rešiš zadevo
sem postavil vprašanje tudi na forumu in dobil info, da 2,2 ni za kupovat nato smo vzeli 1,9 z dobrimi nameni, ga tudi priklopli na računalnik in je vse štimalo, ampak sedaj se je pokazalo kako in kaj je
očitno je šlo za napako mehanika, ki je pred 3 leti menjal zobati jermen in očitno ni opravil svojega dela tako kot treba in sedaj sem jzt tisti ki mora zadeve sanirati.
očitno je šlo za napako mehanika, ki je pred 3 leti menjal zobati jermen in očitno ni opravil svojega dela tako kot treba in sedaj sem jzt tisti ki mora zadeve sanirati.
Glede na to, da je šele 2 meseca od nakupa, se oglasi pri prodajalcu. Četudi je kupoprodajna pogodba, v kateri piše videno-kupljeno, obstajajo zakoni, ki so nad to pogodbo, ki pa pravijo drugače.
Ne bi bilo narobe, če bi odšel nazaj in se pogovoril s prodajalcem, ter mu opisal zadevo. Ni hudič, da ti ne bo prišel pa vsaj na pol poti in kril del stroškov. 2 meseca je le kratka doba in bi lahko šlo celo za kaznivo dejanje goljufije, ki pa je že kar huda stvar. Ampak to je že druga zgodba.
Vprašati ni greh. Pokliči ga in se mogoče kaj dogovorita.
Lahko ti povem, da se je meni zgodilo nekaj podobnega in sem potem poklical prodajalca. Na koncu sva se dobro dogovorila.
Ne bi bilo narobe, če bi odšel nazaj in se pogovoril s prodajalcem, ter mu opisal zadevo. Ni hudič, da ti ne bo prišel pa vsaj na pol poti in kril del stroškov. 2 meseca je le kratka doba in bi lahko šlo celo za kaznivo dejanje goljufije, ki pa je že kar huda stvar. Ampak to je že druga zgodba.
Vprašati ni greh. Pokliči ga in se mogoče kaj dogovorita.
Lahko ti povem, da se je meni zgodilo nekaj podobnega in sem potem poklical prodajalca. Na koncu sva se dobro dogovorila.