pocasi se bom lotil obnove mojega cliota tko da zbiram
ksne "pametne" predloge.......zaenkrat sem si zamislil original rdeco barvo,brez zadnjega brisalca,in to je to zaenkrat
rabim pa ce ma kdo prednjo haubo pa zadnjo letvico havbe od ph2........
clio988 napisal/-a:pocasi se bom lotil obnove mojega cliota tko da zbiram
ksne "pametne" predloge.......zaenkrat sem si zamislil original rdeco barvo,brez zadnjega brisalca,in to je to zaenkrat
rabim pa ce ma kdo prednjo haubo pa zadnjo letvico havbe od ph2........
tukaj imaš kontakt od enega ko prodaja original spredno havbo 040 / 664 - 992 ugodno, zadno letvico na havbi od ph2 boš pa najdu na bilo kirem navadnem cliotu od letnika 95 naprej.
a un ta drug je tist williams ko se prodaja? drgač bi lhka dal podvozje iz williamsa na svojga gor, če je baje širše vse skupi drgač lep clio, to je un za 800€ rdeč ko se je prodajal?? srečno vožnjo želim in velik kilometrov ter velik veselja.
eh sem mislil da je moj bivsi hibrid po prvi sliki
drugače pa kar zrihtaj v original stanje boš najbolj zadovoljen, brisalec pusti gor, vse znakce gor, jaz bi zamenjal še spojlerček za 16vjevega,pa original feltne. in to je to.
no, to bi jaz naredil.
drugače pa srečno z obnovo
enej_46 napisal/-a:eh sem mislil da je moj bivsi hibrid po prvi sliki
drugače pa kar zrihtaj v original stanje boš najbolj zadovoljen, brisalec pusti gor, vse znakce gor, jaz bi zamenjal še spojlerček za 16vjevega,pa original feltne. in to je to.
no, to bi jaz naredil.
drugače pa srečno z obnovo
Si pozabu 2 stvari povedat
da bi kula vrgu not kolkr se dajo in znižal do maxsimuna