Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Doctor DJ napisal/-a:kriza, matr je res folk v tem času pr......
hvala bogu da ni hujšega
upam da si lahk spau :P
Sem zaspal :lol:

Ja, sam da se ne pozna... Jao, še to bi se manjkalo!
Uporabniški avatar
drhouse

Da malo osvežim temo.

Izkoristil sem zadnje sončne žarke da mal poslikam... Sicer je reva umazana in za posesat, obljubljam p že toliko časa slike notranjosti, da sem glih moral poslikat :oops:

No, če boste pridni in, če boste za to, bom prilepil še slike moje prve, ki je ne pozabiš nikoli. Katrce, da ne bo pomote :wink:

Torej, nazaj k Laguni, najprej tri slike obupanke pod drevesom (sej se gre umit po dežju):

Slika

Slika

Slika

In obljubljena notranjost. Po pravici nisem niti opazil, da je tako svinjska dokler si nisem slik ogledal :oops: Se opravičujem, sam v takem vremenu majo itak vsi tepihe umazane, ne? :) Aja, bel ris na pepelniku ni počeno, spraskano oz karkoli, je dlaka enega od dveh belih psov, ki uporabljata prednje sedeže kot igrišče :mad: :lol: Črna lisa na pepelniku pa je olupljena plastika oz tista čingumasta snov po armaturki.
Ok, slike:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Toliko na hitro, pa se opravičujem za napis resized al kaj že.. :evil:

:wink:
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

zadnji levi bok je bil barvan? Je neki svetl :)
Uporabniški avatar
16v-Twingoo
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

LOOLLL!! Stari ka ti si iz Zelenice?? Ja 100m od tebe stran sm doma Haha :D Lepa Lagunca drgač :wink:
Uporabniški avatar
drhouse

Da bi vedel, bok ni bil barvan, je pa že od prejšnjega lastnika popraskan in ga bo treba barvat :) Če slediš plastiki po vratih, praktično v isti višini kot ta plastika, na levi strani kolesa oz blatnika. Mogoče pa se tako sveti, ker sem zelo zelo poliral, da sm določene praske skril :lol: :lol:

Prašna je, za umit in spolirat cela, pa očitno na tistem delu neki čudno senco meče, vidiš tudi proti strehi... :wink:

Twingo: jop, iz 1ke sem, nasproti Stripija. Kje si pa ti pa zakaj nisi že prej povedal? :lol:
Uporabniški avatar
16v-Twingoo

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

Ma nism slik si dobr pogledu :roll: Drgač sm pa pred enko včasih velik časa preživel :lol:
Pudl
Kraj: Velenje - Dražgoše

Odgovor Napisal/-a Pudl »

Glede lučke na stikalu sopotnikovega okna - sem že sam opazil, da enkrat sveti, enkrat ne. Še nisem odkril zakonitosti kdaj ja, kdaj ne.
Tisti odsev v stropni lučki pa je res "strašen" včasih. :o
Oprema moje Lagune je Privilege Lux pa mi na sredinskem ekranu sporoči, kdaj je premalo tekočine za stekla.

Ajd.

P. S.: S testerjem se da prav lepo zamenjati napise ekrana iz "makaronščine" v angleščino. :oops:
Uporabniški avatar
drhouse

16v-Twingoo napisal/-a:Ma nism slik si dobr pogledu :roll: Drgač sm pa pred enko včasih velik časa preživel :lol:
No, sej lahko še kdaj prideš mimo :wink:
Pudl napisal/-a:Glede lučke na stikalu sopotnikovega okna - sem že sam opazil, da enkrat sveti, enkrat ne. Še nisem odkril zakonitosti kdaj ja, kdaj ne.
Tisti odsev v stropni lučki pa je res "strašen" včasih. :o
Oprema moje Lagune je Privilege Lux pa mi na sredinskem ekranu sporoči, kdaj je premalo tekočine za stekla.

Ajd.

P. S.: S testerjem se da prav lepo zamenjati napise ekrana iz "makaronščine" v angleščino. :oops:
Očitno sveti takrat, ko dobi stik... No, sej sva neki v dogovoru z DrDJ, da se spraviva mal šraufat in čričke pobijat in verjamem, da bo našel razlog zakaj ne sveti. Jst se namreč bojim prčkat po Lagunci.. Ni to Katrca! :oops:

Lučke sploh ne omenjaj, me je spet skor infarkt zadnjič :shock:

Aha, se pravi, da je to pogojeno z opremo... Škoda, mogoče :wink:

Ej, italjanščina me je ful motla na začetku, sploh ker sem izvorsko iz Krasa, Trst je naš in te variante... Zdej pa sem se navadu, Maji itak pravi najina "taljanka". Mogoče, ni pa prvi plan. Hvala vseeno za informacije, nisem vedel, da se da! :wink:
Uporabniški avatar
drhouse

Sem objavljal že v torek pa sem nekaj zaj*ebal s predogledi... jao :)

V glavnem, v petek smo se z lubiko in Aljažem (Laguna484) dobili na kavici in super pogovoru je sledil še en mali fotošuting. So 4 ure minile takoj!

Dobra debatka, mal tarnanja glede problemčkov, tolažbe enega in drugega glede skrbi (nosilci motorja, navigacija ipd) :D

Smo se meli fajn v glavnem, upam, da v kratkem ponovimo in, da se nam mogoče pridruži še kdo,

Aljaževa Lagunca je noro huda in me je res pripravlila do tega, da še do poletja najdem ene 18ke za najino.. Pa spustit ta traktor :lol:

Slike spodaj. Slikano je s telefonom, ker je aparat pojedel vse baterije še preden mi je uspelo prvo sliko naredit :lol:

Ene so dobre, druge so bl tako, ker zaradi sonca nisem čisto nič videl na zaslon:) Se pa dobro vidi primerjava 17" original in 18" -35mm!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Plejerja:

Slika

In naša srečna družinica, manjkaj še kužeti :)

Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Huda je ona črna :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

lepo lepo
naslednjič pa obljubim da se vam pridružim tudi jaz ;)
Uporabniški avatar
laguna484

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Res morm še enkrat povedat da so ble to verjetno najhitrejše 4 ure na pijači :D bil je super dan, idealn za tako druženje tak da upam da se res zmenmo naslednič za eno vožnjo in srečanje v večjem številu. Slike so pa fajn ratale! drugič pa še kužete prprel sam morš pazit da koga ne ukoljejo :D :D :D

ko pridem pa nazaj se pa čujemo za kak drink.

lp
Uporabniški avatar
drhouse

Jop, črna je res huda :oops:

DrDJ, glej, da se res naslednjič pridružiš, smo se meli fajn ;) Nekaj odgovorov in vprašanj te čaka v podforumu Laguna ;)

4 ure res zletele mimo takoj... Naslednjič pa ponovimo, poslikamo, pa če nas bo več še kako vožnjo... Bi res rad videl po cesti v vrsti nevem 3, 5, 10 Lagunc, pa magari vse Grandtour :twisted: hehe :)

Ej, za kužete pa še ne vem, je malo nevarno... se zajebavaš, ma res lahko koga wk'wl'jejo :lol:

Sploh Chiqui je nevaren, še sanja, da je koga zagrabu:

Slika

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehe, no naslednjič pa upam da uletim ;)

več lagunic, hmmm, kolk pa jih je sploh tukaj?
s tem mislim takšne ki se upajo družit :P
mi 3je, pa gagi, pa meganeman, še kdo ki bi se pridružil?

glede psa, hehe, če jaz mojga prpeljem, k je tud neki takega v velikosti, ej, verjamte da boste bežali, hehe, mešanca terierja :lol:
Uporabniški avatar
drhouse

Doctor DJ napisal/-a:hehe, no naslednjič pa upam da uletim ;)

več lagunic, hmmm, kolk pa jih je sploh tukaj?
s tem mislim takšne ki se upajo družit :P
mi 3je, pa gagi, pa meganeman, še kdo ki bi se pridružil?

glede psa, hehe, če jaz mojga prpeljem, k je tud neki takega v velikosti, ej, verjamte da boste bežali, hehe, mešanca terierja :lol:
Nujno morš uletet ;)

Lagunc tuki v okolici... hm, nevem :? Že, če nas bo 5, bo kr simpatična kolonca za videt :twisted:

Ti kr prpelji, bomo pasje boje meli :lol: Če ma še kdo kakega takega vrageca... Z Majo mava (3x čistokrvni mešanec): čivava+pinč, čivava+jack russel, jack russel+pinč. Opasno, sploh bel na sliki (jack+čivava). Cartek tak, da ni večjega, dokler ne sreča koga nepoznanega ali drugega psa :oops:
Odgovori