Tragicne nesrece na nasih cestah :(

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ne, najbrž se je sodra skrivala za ograjo in mu nenadoma skočila pred avto

:smt006
zdaj pa ne vem kdo je bolj trapast, tisti ki je povzročil nesrečo, ali novinar ki gre tako trabaste stvari pisat
Zaradi zelo slabega vremena je vozilo z ljubljanskimi tablicami začelo zanašati, vanj pa je nato trčilo vozilo s srbskimi tablicami.
kaj je bil zračni pritisk prenizek, se je nad atlantikom nenadoma pojavil anticiklon al kaj?! :x

pa še malo bi se potožil ob priložnost kako ljudje vozijo, sploh po avtocesti v slabih pogojih
tudi v snegu se najdejo junaki ki peljejo 160km/h, ko je voda na cesti pa itak vsi kot da je suho

zanima me,
je to zaradi tega ker v reklamah za gume pravijo da so odlične za v dež, ali zato ker imajo nov avto z ESP ABS ASR BLK UGG karkoliže.....
ali so morda samo možgana pustili doma v omari?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
16v-Twingoo
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Ali kdo ve kaj se je včeraj zgodilo na Grobniku?
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Na koncu ciljne ravnine je eden od voznikov naredil napako na zaviranju ga je odneslo čez pesek in je padel, priletel nazaj na pisto kjer je zbil drugega voznika, čez tedva je pa še eden padel. Grozno blo za videt :? To je blo pr 600-750ccm.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

In kako so fantje?
Uporabniški avatar
skopusnik

Eden je v kritičnem stanju, za drugedva ne vem. pa v drugi nesreči (razred 1000ccm OPEN) so padli v ogrevalnem krogu, je imel menda eden izpahnjen prst.
Uporabniški avatar
skopusnik

Kot piše na žurnalu je eden še vedno v kritičnem stanju, prelom nadgolenice in počena lobanja.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Tist je eden v kritičnem ostali v OK. Tisto v open razredu sm pa sam videl. V ogrevalnem krogu jih je 5 padlo. Dva sta šla takoj dalje, eden je rabu malo dlje cajta da se je izkopal. Dva motorja so peljali na priklici v bokse (eden dirkač je bil na motorju drugi je šel z rešilcem - izpah prsta).
Uporabniški avatar
colmar
Kraj: Podreca center evrope

Odgovor Napisal/-a colmar »

v tej nesreci je bil vpleten nas prjatu iz foruma, njegov nickname je svamca

http://24ur.com/novice/crna-kronika/mot ... nosti.html

upam da se bo zmazal :(
renault ruls
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Z boštjanom aka svamco še ni vse ok do četrtka ne bomo nč točn vedl a se bo zmazu a se nav k ma u četrtk slikanje tko da lohka sam upamo da se bo zmazu :? So pa točne informacije k sva z bratom juretom skoz na vezi k smo dobri prjatli tko da ko kaj več zvem sporočim :?
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

NO držimo pesti da se bo ti pa javi kako in kaj bo z njim.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

:cry: Žalostno,Ampak fantje, brez čelade ? :mad:
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

se mi zdi da ima MaTeO nažalost prav, ker je forumaš ni narobe, da bi se pa nek neznanec ponesrečil bi pa vsi takoj pljuvali da si je sam kriv ker ni imel čelade

na motor brez čelade niti slučajno pa če gre za 10m.......govorim iz izkušenj, ker mi je čelada že enkrat rešila življenje
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Seveda mi je vsakega škoda ki ga poznam vsaj na videz, nisem pa tak pesjan da bom pluvu po ljudjeh ki visijo na nitki za življenje, sicer so pa ljudje dosti stari da vedo kaj počnejo, vsaj naj bi vedeli.

Brez zamere ne da se mi kregat, bodi tok človeka!
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

colmar napisal/-a:
bam88 napisal/-a:najbol gnila izjava na 24ur je pa to da bojo podal kazensko ovadbo zoper voznika motorja.. sploh se ne ve a bo prezivel al ne oni bi pa kar ovadbo ze dajali.
Eden se zdravi v bolnišnici na Jesenicah, drugi pa na ljubljanskem kliničnem centru. Oba sta v smrtni nevarnosti. Policisti še zbirajo obvestila o okoliščinah prometne nesreče, zoper povzročitelja prometne nesreče pa bodo podali kazensko ovadbo.
drgac pa ja drzimo pesti za svamco.
glede kifelcev so pa itak vsi isti, ni vazn ali je clovek dva metra ze pod zemljo ali ne, bi kar pisal kazenske ovadbe pisal. pa ce mi prov ker zamer iz foruma, ce ma tak poklic. naj najprej pocakajo da se desca zmazeta. ali pa se jim mudi da bi regres dobil. !!!! ker s Kresalovo ni nic
colmar ne na pamet nepoznavanje prava škoduje, malo si preberi zakone pol pa govori kaj naj kdo dela in kako, posebaj pa ne govori za delo ki ga NIKOLI nisi delal

tako kot je en napisal da ne pljuva po ljudeh ki jih ne pozna, ti ne pljuvla po delu ki ga ne poznaš, razen takrat ko te po žepu udari!!
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori