Je pa dal na FB slike kako nalepko z avta puca
Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*
- 16v-Twingoo
- Kraj: Celje
Back in BiZnIs ..
Kot že vete sm se vrnu z "dopusta" .. Žal pač nemorm več met starga nicka..
No in: Da nalepka je odšla z avtomobila takoj ko sem ga dobil nazaj, pač zarad osebnih razlogov!!
Drugače pa pridno nabiramo kilometre.. Trenutno se avto s5 rihta.. (pač lepotni popravki).. Slike pa še pridejo ko Dobim avto, enkrat "ta tedn baje" ..

Vmes ko smo bili še na obisku pr Jerneju in Križiju in vidl the New Twingo in progress.. Še ena fotka na hit kak se Križi "matra" ...
Zdej me pa zanima naslednje: Avto mislim spustit za 4cm in bom na njega dal 15.col feltne.. A bo to kej čohal po zunanjem robu blatnika?? Zadaj pridejo pa minimal 5mm distančniki..
Hvala za Odgovore

Kot že vete sm se vrnu z "dopusta" .. Žal pač nemorm več met starga nicka..
No in: Da nalepka je odšla z avtomobila takoj ko sem ga dobil nazaj, pač zarad osebnih razlogov!!

Drugače pa pridno nabiramo kilometre.. Trenutno se avto s5 rihta.. (pač lepotni popravki).. Slike pa še pridejo ko Dobim avto, enkrat "ta tedn baje" ..
Vmes ko smo bili še na obisku pr Jerneju in Križiju in vidl the New Twingo in progress.. Še ena fotka na hit kak se Križi "matra" ...

Zdej me pa zanima naslednje: Avto mislim spustit za 4cm in bom na njega dal 15.col feltne.. A bo to kej čohal po zunanjem robu blatnika?? Zadaj pridejo pa minimal 5mm distančniki..

Hvala za Odgovore
- 16v-Twingoo
evo, če iščeš podaljške za twinga, jih možakar na avtonetu prodaja, čist nove!
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3710219
p.s. men se pa zdi, da pride pou pou odbijač nekam lepš, kot pa cel v barvi
- 16v-Twingoo
Na-a.. Kr od Fabie bom nabavu podaljšek, neom tega Crap-a gor devu..wily napisal/-a:evo, če iščeš podaljške za twinga, jih možakar na avtonetu prodaja, čist nove!
- 16v-Twingoo
No in, ker sem včeraj Gašiju prilepil link do feltn Borbet http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3784165
me je pač zanimalo kak bi to kej zgledal na Twingaću.. Ker se je Wily pržgau da jih ima sm šou probat --->
Sliku sm pa z mobitelom tk da se opravičujem za slabo kvaliteto slik..

Na zadnji sliki se pa vidi da smo "za silo" avto znižal..

Na žalost je mojster Wily imel samo eno felgo v garaži tk da niti nism mogu probat se it pelat. Drugače je pa v živo zgledalo strupeno, sam bi mogu avto spustit vsaj za 35mm pa zadnje robe obvezno zvaljčkat da bi zgledalo lepo..
me je pač zanimalo kak bi to kej zgledal na Twingaću.. Ker se je Wily pržgau da jih ima sm šou probat --->
Sliku sm pa z mobitelom tk da se opravičujem za slabo kvaliteto slik..

Na zadnji sliki se pa vidi da smo "za silo" avto znižal..
Na žalost je mojster Wily imel samo eno felgo v garaži tk da niti nism mogu probat se it pelat. Drugače je pa v živo zgledalo strupeno, sam bi mogu avto spustit vsaj za 35mm pa zadnje robe obvezno zvaljčkat da bi zgledalo lepo..
- 16v-Twingoo
- 16v-Twingoo
Glej wily, pa brez zamere sam sm ti reku: Previsoka cena za Te Feltne!!wily napisal/-a:cena previsoka16v-Twingoo napisal/-a:Na-a nebom teh nabavu.. je cena tud Previsoka..Bom pa neki takega isku
mislim, da sem ti dal kr poceni z gumam vred za vse 4. jst sem dal 128€ za komad brez gum. drgač pa je zgledal res strupeno-dojčetwingo
Itak pa za 400eur raje kupim Tomason TN1 in če sm natančnejši me stanejo 351,60€ !! To pomen 15col za 48,40€ cenej pa malo jaće so
- 16v-Twingoo