Megane Scenic 2.0 RT l.1997 by oorosh
Danes sem se (spet) malce potepal, predno se je sonce skrilo za hribe in je fotoaparat popapcal še zadnje količine energije iz baterij sem škljocnil tole:

Radkape sem zanalašč pustil doma, ker so svinjske kot bi jih našel sredi Černobila
Pa zadnje zice sem vrgel ven, da jih spucam in zdaj več kot 110 km/h po AC ne gre brez glušnikov, zanimivo koliko ropota od auspuha absorbira par kil pene, blage in plastike

Radkape sem zanalašč pustil doma, ker so svinjske kot bi jih našel sredi Černobila
Pa zadnje zice sem vrgel ven, da jih spucam in zdaj več kot 110 km/h po AC ne gre brez glušnikov, zanimivo koliko ropota od auspuha absorbira par kil pene, blage in plastike
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Ja čist hudo! Tole bi jz ob priliki pršu pogledat ker pr ns rabmo nujno anrest neki tazga ker mamo 5 avtov, streho pa samo za enga...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ziga00 napisal/-a:Odlično zgleda! Stvar je nadvse praktična, svetlobe je okoli avta še vedno dovolj, kar pa je najbolj pomembno, zavarovan je pred točo :wink
točno tako, dodal bi še to, da je nadstrešek dokaj diskreten napram lesenemu, ki je bil sprva v planu
ni problemaUrbanD napisal/-a:Tole bi jz ob priliki pršu pogledat
cena je bila cca. 3k € (material + delo), kritina ima A-test za točo do velikosti jajca in 5 let garancije, delal nam je pa očetov znanec oz. njegova firma, če rabiš kontakt mi pošlji pmDuli napisal/-a:kulk te je pa pršu nadstrešek, pa kdo ti ga je delu?
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
danes mineva natanko eno leto od kar sem scenica pripeljal k hiši; ker pa nobena obletnica ni prava obletnica brez darila, sem se odločil, da bo scenic dobil nekaj kleparsko-ličarskih popravil, saj mi je rja na pragovih in blatnikih že resno najedala živce, vse se je naredilo doma, v samorežiji, saj sem opazil da so kleparji in ličarji postali pravi oderuhi in čisto vsak mi je postavil ceno, ki je bila v vrednosti vozila 
avto sem spraznil kolikor se je dalo in ga zapeljal v garažo, ki je za tri dni postala delavnica

začelo se je z brušenjem rje na zadnjih blatnikih, na srečo nikjer nobene luknje

ker je bila ravno prilika, so se zbrusili še bobni in pobarvali na črno

nato smo začeli s kitanjem, seveda se je prej vso rjo fino namazalo s ferosanom in počakalo 2-3 ure da se je posušil

še isti dan se je zbrusilo kit in delovni dan št.1 se je počasi končal

naslednje jutro se je bilo treba lotiti pragov; k sreči tudi tukaj nikjer nobene luknje čez pleh

ker je bilo med sušenjem kita rahlo dolgcaš, smo se posvetili še par malenkostim, sprednji in zadnji škopec sta se pobarvala na rdečo, saj je bila barva na obeh že precej boga, rdeča barva pa pač- kar tako

zadnji dan, včeraj je bil D-day; avto mora biti pobarvan in sestavljen;
začelo se je s pucanjem kitanih mest, čez sta prišla 2-3 sloja barve, ko pa se je le-ta posušila pa še 2 sloja zaščitnega laka
leva stran pobarvana, barva ki sem jo kupil pri blik-u je nekoliko temnejša oz. original barva na avtu je že malenkost zbledena po 13-ih letih, ampak se ne sekiram, važno da rje več ne gledam, itak bo treba komplet avto čez nekaj dni spolirat

...in še desna stran

sledila je še menjava zadnje leve luči, ker je bila počena že odkar mam avto, nato pa eno temeljito pranje

zvečer sem skočil še po nove žarnulje za osvetlitev tablic, če so te nove naj bodo pa še žarnice, avto v končni podobi:

veliki zahvala gre jerotu za pomoč pri delu in svetovanje kako in kaj, z obzirom na to da sva se dela lotila dva laika je izpadlo presentljivo dobro, pred zimo pa gre avto še na zaščito podvozja, da ne bo treba drugo leto ponavljati vaje
lp
avto sem spraznil kolikor se je dalo in ga zapeljal v garažo, ki je za tri dni postala delavnica

začelo se je z brušenjem rje na zadnjih blatnikih, na srečo nikjer nobene luknje

ker je bila ravno prilika, so se zbrusili še bobni in pobarvali na črno

nato smo začeli s kitanjem, seveda se je prej vso rjo fino namazalo s ferosanom in počakalo 2-3 ure da se je posušil

še isti dan se je zbrusilo kit in delovni dan št.1 se je počasi končal

naslednje jutro se je bilo treba lotiti pragov; k sreči tudi tukaj nikjer nobene luknje čez pleh

ker je bilo med sušenjem kita rahlo dolgcaš, smo se posvetili še par malenkostim, sprednji in zadnji škopec sta se pobarvala na rdečo, saj je bila barva na obeh že precej boga, rdeča barva pa pač- kar tako

zadnji dan, včeraj je bil D-day; avto mora biti pobarvan in sestavljen;
začelo se je s pucanjem kitanih mest, čez sta prišla 2-3 sloja barve, ko pa se je le-ta posušila pa še 2 sloja zaščitnega laka
leva stran pobarvana, barva ki sem jo kupil pri blik-u je nekoliko temnejša oz. original barva na avtu je že malenkost zbledena po 13-ih letih, ampak se ne sekiram, važno da rje več ne gledam, itak bo treba komplet avto čez nekaj dni spolirat

...in še desna stran

sledila je še menjava zadnje leve luči, ker je bila počena že odkar mam avto, nato pa eno temeljito pranje

zvečer sem skočil še po nove žarnulje za osvetlitev tablic, če so te nove naj bodo pa še žarnice, avto v končni podobi:

veliki zahvala gre jerotu za pomoč pri delu in svetovanje kako in kaj, z obzirom na to da sva se dela lotila dva laika je izpadlo presentljivo dobro, pred zimo pa gre avto še na zaščito podvozja, da ne bo treba drugo leto ponavljati vaje
lp
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道