Stupo napisal/-a:Uuuu fajn Twingc Lepo da je še en RS na forumu. Daj še kakšno slikco notranjosti Kaj pa imaš vse od opreme, koliko kilometrov ima? A gre občutno bolje kot GT, ali ni kakšne bistvene razlike?
Ful se ga še nisem navadla, ker gt je pr nizkih obratih ful potegnu ta pa glih pol dobi moč... drgač ceste se pa ful bol drži kot gt
prvi občutki so fajn fajn
sj šipe si še dam zatemnit pa je to to.
vidim da maš ti rdečga, se mormo kdaj dobit da kako slikco nardimo
Stupo napisal/-a:Se bomo dobili na kakšnem meetingu Kakšna je pa kaj poraba v primerjavi z GTjem? Jaz naredim skoraj vedno okoli 400-430km, ko se mi prižge rezerva.
twingo mi je pil 5l, za tega še ne vem, ziher bo pa krepko več :/ edin to je pa mal zoprno
Stupo napisal/-a:Se bomo dobili na kakšnem meetingu Kakšna je pa kaj poraba v primerjavi z GTjem? Jaz naredim skoraj vedno okoli 400-430km, ko se mi prižge rezerva.
twingo mi je pil 5l, za tega še ne vem, ziher bo pa krepko veè :/ edin to je pa mal zoprno
twingo mi je pil 5l, za tega še ne vem, ziher bo pa krepko več :/ edin to je pa mal zoprno
bleee.. pa nisi naredila 700-800km z enim tankom?
največ 6 litrov če sm ga terala sj je naret gt za to da mal pije pa fajn gre