Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
Ja ful ti lepo sedejo une luči. Mogoče ker je rdeča barva pa pašejo ful.rambo napisal/-a:lepo lepo
ej kaj tisto je kai dodatek posebn na prtlazniku,taki beli,kaj v drugih barvah je
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rambo. Nisem še prečital tvoje teme. Sam tako za info ? a ti si cel avto preštrihal?
Res je lep. Pohvale
Andrej.. Tvoj je tud lep, in je zanjimiv mogoče meni ne pritegne look ventilarja na Ph3 izvedbi. Verjetno, ker ga nismo navajeni.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Saj,nekomu je lepsi rambotov,enim je celo vsec moj
sta pa oba hibrida,to je dejstvo.angelke bom mogoce celo se kdaj sam dal,ampak me bolj mika dat dele fokusa ki "ne svetijo" pobarvat v crno al pa rdece. Markolino-pridi pogledat
Vem da vam ph3 ne sede ampak bom avto pustil tak,ker drugace nebi bil nic posebnega
trenutno cakam da me poklicejo na homologacijo,vse papirje sem zrihtal,se celo za motor
prejsnji ponedeljek sem se prijavil,zdaj pa to gnilo cakanje...
Men je andrejev bolj všeč, ker mi na rambo ride ne potegne zadnji odbijač in pragovi... So pa lučke lepše na rambo ride. Od ph3 luči so pussy styling 
edit: popravek ph2 --> ph3
edit: popravek ph2 --> ph3
Zadnjič spremenil Tadej, dne 28 Apr 2010, 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Hehe,verjetno si mislil ph3
jaz sem tud mel namen dat pragove gor,pa ko sem jih samo prislonil zraven sem ugotovil da je zgledal kot baba z dobrimi nogami in predolgo kiklo
tud podaljsek spredaj pride gor minimalen,ker bo itak ze kvaril stransko visinsko linijo,ki je zdaj brez podaljska v nuli.bom vam poslikal.je pa res da od spredaj zgleda brez njega kot da je odrezan. Najbolj pa sem se vceraj nasmejal ko je en polnoleten clovek izjavil da bi zravn k avtu pasale krom letvice in podobne krom zadeve.Boze nedaj

Včeraj nafehtal varnostnika da me je spusto not v fabriko

ja vem,spredn podaljšek,meglenke,izpuh,distančniki,felne, vrata bolj not itd. itd.
ja avto je umazan, ja slikano je s telefonom 
in ker zna bit v nočni preklemansko tečno še en "izdelek"
narejen na nokii
http://www.youtube.com/watch?v=vQP2tDHsgIA

ja vem,spredn podaljšek,meglenke,izpuh,distančniki,felne, vrata bolj not itd. itd.
in ker zna bit v nočni preklemansko tečno še en "izdelek"
http://www.youtube.com/watch?v=vQP2tDHsgIA