Clio RS 200 Cup Racing Blue
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
sej zdj je že ulaufan za občasno mau gasa.blue racer napisal/-a:Prehvalu sm ga že k si bil pr men, tko da bom reku le....oglas se k bo čez 1000 km da se mal zapeleva...no sej lahko tut kej prej k mava ta teden lih dopust oba!
k ti maš ceu tedn tut dopust?
Zadnjič spremenil Duli, dne 25 Apr 2010, 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
ja sej parkrat sem jo tam do približno 5000 obratov, ko je biu avto že segret na delovno temperaturo, po približno 20 minutah vožnje.
izpuh ima pa že zdej dober zvok, kakšen bo šele potem.
drugač pa avto ima občutno več navora kot prejšnji model, z 6-o lepo potegne od 1500 obratov naprej, konstantno do približno 5000. cup podvozje se mi res dopade, avto je trd, body-rolla ni praktično nič, kljub temu pa čez jame ne poskakuje. vsekakor vredno doplačila.
super je tudi krajši hod volana, ki pride z cup podvozjem. je pa volan zelo natančen, in tudi lepo sede v roke. menjalnik je zakon, kratek, hiter, užitek ga je prestavljati. vsekakor sem zaenkrat z avtom nadzadovoljen, taboljše pa še pride

jutri grem naročit še ploščico za na volan, katero sem sicer šou že v četrtek, pa mi niso nič javili, kdaj naj bi bla, tku da grem jutr še enkrat uprašat.
do zdej sem naredu približno 270km, poraba pa je trenutno pri 11.2l/100km. je pa to bolj na krajše razdalje pri nižjih povprečnih hitrostih, prave relacije še nisem odpeljal.
ahja, je kr fino tole pogruntou renault sport...
drugač pa avto ima občutno več navora kot prejšnji model, z 6-o lepo potegne od 1500 obratov naprej, konstantno do približno 5000. cup podvozje se mi res dopade, avto je trd, body-rolla ni praktično nič, kljub temu pa čez jame ne poskakuje. vsekakor vredno doplačila.
jutri grem naročit še ploščico za na volan, katero sem sicer šou že v četrtek, pa mi niso nič javili, kdaj naj bi bla, tku da grem jutr še enkrat uprašat.
do zdej sem naredu približno 270km, poraba pa je trenutno pri 11.2l/100km. je pa to bolj na krajše razdalje pri nižjih povprečnih hitrostih, prave relacije še nisem odpeljal.
ahja, je kr fino tole pogruntou renault sport...
evo prva modifikacija je že tu 
naroču sem jo v četrtek, ko sem prevzel avto, prišla je v soboto, iskat sem jo šel pa danes. stane pa 18.59€. kataloško mam pa dol, lahko jo poiščem, če ima še kdo namen naročit.
gre se pa seveda za volansko ploščico renault sport.

naroču sem jo v četrtek, ko sem prevzel avto, prišla je v soboto, iskat sem jo šel pa danes. stane pa 18.59€. kataloško mam pa dol, lahko jo poiščem, če ima še kdo namen naročit.
gre se pa seveda za volansko ploščico renault sport.

Dans vidu v živo, zadeva je res brutalna =) Res je fenomenalna barva in celoten look =) Pa notranjost je tut popedenana. Mogoče je edino sredinska konzola za klimo pa to, mal češka ampak se da prežvet
Maš da se narišeš na naslednjem RS meetu ko bo

Maš da se narišeš na naslednjem RS meetu ko bo
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold