zaklep zadnjih vrat, otroško varovalo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

evo, pa nardimo en meet ;)

jst si pa moram mal musko poštimat ;)
orodje mamo
plato pira jaz prnesem
za jest, hmm, kdo da :lol:

rabmo pa plac :p
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Evo sm si čas vzel in odprl" vrata. V bistvu se da kr lepo uno "konzolo" s stikali ven vzet in ni treba tepate iz vrat dol odmontirat. Težava je bila pa v zlomljeni plastiki, ki drži jeziček stikala za blokado odpiranja zadnjih vrat in stekel.

Težavo sem rešil po liniji najmanjšega odpora. Skozi plastiko sem porinil segreto bucko in zadeva drži. :lol: :lol: :lol:

Slika
Tole ni dokončni izdelek. Uno buciko, ki sem jo uporabil sem skrajšal in mal lepše "napeljal". :lol:

Drugače sem si pa vzel tudi čas in odmontiral dol tapeto na sprednjih vratih in ni nč kej hudega to, za une ki si ne upate. Treba je odšraufat 3 šraufe (2 na spodnjem robu vrat in eden pod kljuko), dol se vzame še un trikotni plastični del (tam k se pri avtih z ročnim pomikom ogledal premikajo ogledala) in tapeta se odlepi in dvigne stran od vrat. In to je to.
Slika
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Hm... bomo probali! Hvala, ful! :wink:
Uporabniški avatar
Doctor DJ

@ Andre, čaki čaki, kaj si ti zaj s tem rešil ??
Uporabniški avatar
Andre|

Ja un gumb-stikalo za preklop izklop odpiranja zadnjih vrat in stekel, sem fiksiral, da mi ne bo več padel notr "v vrate".
Slika
Uporabniški avatar
Doctor DJ

aja, to si meu problem :)
jaz pa ne morem zaklenit zadnjih vrat s tem gumbom pa mi ni jasno zakaj ne :(

sem z drugim stikalom probau, pa tud ne gre
ve kdo kaj o tem?
laguna 2001
Uporabniški avatar
drhouse

Jst sm razumel, da si s tem rešil problem zaklepa :oops:

Ok, bomo iskali naprej :wink:
Uporabniški avatar
Andre|

@Doctor DJ Ja pol pa zgleda da je pr teb šla napeljava al kok? Če maš stikalo not pa da si probu še z drugim... težk, da je pol kej v K... ko pa napeljava. Vrate razdret pa pogledat, če se kje vidi kak kabl kje precvikan al pa če je kak kontakt v konektorju ven padel.

@ drhouse No po eni strani sm rešu težavo z zaklepanjem, ker je gumb oz stikalo padel, se je vgreznil v vrata. :)
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Andre| napisal/-a:@Doctor DJ Ja pol pa zgleda da je pr teb šla napeljava al kok? Če maš stikalo not pa da si probu še z drugim... težk, da je pol kej v K... ko pa napeljava. Vrate razdret pa pogledat, če se kje vidi kak kabl kje precvikan al pa če je kak kontakt v konektorju ven padel.

@ drhouse No po eni strani sm rešu težavo z zaklepanjem, ker je gumb oz stikalo padel, se je vgreznil v vrata. :)
Oba doktorja imava isti problem: gumb blokira odpiranje zadnjih oken, ne blokira pa tudi odpiranja zadnjih vrat, kot bi jih mogu...

Jst pr sebi še nisem gledal, kaj bi bilo... DrDJ, sumi gumb.. :lol:
Odgovori