Clio I ph1 1.2, l'.96 be bop
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
pr spuščenem cliu, znajo monroe armotizerji nabivat, ker so zlo mehke. boljša rešitev bi bla oljne, če potrebuješ oljne mam oba zelo dobra za ene 40€(oba za 40€). drgač pa ma sash noter in mu vsako lukno zelo grd nabije vse skp. za zadaj so dober, za spredaj pa ne glih priporočljive. sporoč za oljne čeb te zanimal.litlleracer napisal/-a:no prsu je cajt ku treba zamenjat te amortizerje....pa me zanima, ce ma kdu izkusnje z monroe amortizerji....
nabavu bom use 4 nove....cena tm okoli 180e....
zdej pa povejte al se splaca to uzet al ma kdu drugi se kaksno drugo idejo, kaj nabavit??
hvala za info...
l.p.
-
litlleracer
aha...se pravi monroe pole odpadejo....
no ne me zdej jmt za cepca....sam turnsek ni isto kot amortizer??'al ja?
drgac amortizer sm ze klical, 120€ prednja....skrajsana pa strsana....sam zadnjih pa nima....
sm pa klical tui vugo...j reku da mi menja use 4 za 150€..obnovljene....sam pa j reku da on nebi nc krajsal oz trsal...da bi bli kr navadni ok...
torej???
js mam zdej neke kombinirane plinske pa oljne...sam takh vrjtnu nebi uzeu za obnout ne?
no oasis....ce bom rabu une stare jih pridm iskt pa se zmenmo za ksno pijaco
no ne me zdej jmt za cepca....sam turnsek ni isto kot amortizer??'al ja?
drgac amortizer sm ze klical, 120€ prednja....skrajsana pa strsana....sam zadnjih pa nima....
sm pa klical tui vugo...j reku da mi menja use 4 za 150€..obnovljene....sam pa j reku da on nebi nc krajsal oz trsal...da bi bli kr navadni ok...
torej???
js mam zdej neke kombinirane plinske pa oljne...sam takh vrjtnu nebi uzeu za obnout ne?
no oasis....ce bom rabu une stare jih pridm iskt pa se zmenmo za ksno pijaco
All glory is fleeting
-
litlleracer
-
litlleracer
no da se se jst mal oglasm....
moj avtek je postiman.....sm pelou obnovt amortizerje k vugi u gorico....
in lohku res recem, da svaka cast fantom....
torej....spredej so mi skrajsali palčke, tku da mi vec ne zabija...ob prilki morm sam se ksne fedre druge dobit, kr ti od apexa so katastrofa
aja pa use skp smo strsali se za 20%...tku da....sm fenomenalnu zadovoljen....
avto se pele ku gokard...brez ksnh problemu.....
zdej pa me caka sam se poliranje drug tedn...tku da bo avto za cez poletje u nulo
moj avtek je postiman.....sm pelou obnovt amortizerje k vugi u gorico....
in lohku res recem, da svaka cast fantom....
torej....spredej so mi skrajsali palčke, tku da mi vec ne zabija...ob prilki morm sam se ksne fedre druge dobit, kr ti od apexa so katastrofa
aja pa use skp smo strsali se za 20%...tku da....sm fenomenalnu zadovoljen....
avto se pele ku gokard...brez ksnh problemu.....
zdej pa me caka sam se poliranje drug tedn...tku da bo avto za cez poletje u nulo
All glory is fleeting
-
litlleracer
no da se se jst oglasm po dugmi cajti.....ja ja sm se ziu in clijic je tui med zivimi:D
trenutnu je dozivu komplet servis od jermenu, pumpe....do olja, filtru....pac kar spada zravn:D...tku da zdej bo spet dobr za nekej cajta....
mam pa eno drugo uprasanje....iscem namrec ksne fedre od h&r oz ksnga druzga proizvajalca....apex odpade(mam zdej gor, pa so katastrofa)....tku da ce kdu ve, komu se ksni valajo doma in da jih nerabi alpa kej podobnega.....se priporocam.....
aja...kaj pa od ksne 19ke alpa 5ke bi pasali?
lp
trenutnu je dozivu komplet servis od jermenu, pumpe....do olja, filtru....pac kar spada zravn:D...tku da zdej bo spet dobr za nekej cajta....
mam pa eno drugo uprasanje....iscem namrec ksne fedre od h&r oz ksnga druzga proizvajalca....apex odpade(mam zdej gor, pa so katastrofa)....tku da ce kdu ve, komu se ksni valajo doma in da jih nerabi alpa kej podobnega.....se priporocam.....
aja...kaj pa od ksne 19ke alpa 5ke bi pasali?
lp
All glory is fleeting
-
litlleracer
-
litlleracer
kaj je pa blo s cliotom?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4846549&show=1