Zanimivi oglasi po internetu - printscreen in link OBVEZNA
Pa tud optimističen je!
Kolker vem je mel prejšnji lastnik začetno ceno 2100€, ki pa po vsej verjetnosti ni bla dosežena. In zakaj bi se zdej za ta dnar prodal?
Zato ker je šou motor v maloro, pa se je dal drug not, za katerega bi se naj plačalo neke bajne evre? In na račun tega bi naj bla cena taka kot je...
Da ne bo pomote, ta nov motor bi naj bil res dober, generalno obnovljen 30.000km nazaj. Preverjeno s strani tistega, ki ga je obnovil. Zato tu ne mislim grešit duše. Ni se pa zanj dalo 800€, kot to trdi lastnik avta. Za ta dnar se dobi prestolonaslednik F7P/F7R-ja!
In tu pač stvar zgubi kredibilnost. In s tem gre tud resen kupec.
Avto sem si ogledu še ko je bil nedelujoč motor noter. Zato nismo mogli preverit niti delovanje motorja, niti podvozja.
Vizuelno... Ajde, sem pristaš (kolketolke) originalnih, sam ta tud ni kr neki načičkan. Bi blo pa treba popravit spredn odbijač. Se pa tud v notranjosti vidi, da je sestavljen iz n-tih cliotov. Tapete in obloge na vratih niso od 16Vja, ampak od navadnega, drugače pa v notranjosti ni slab. Tud zici so ohranjeni. Prtljažnik se pa odpira "stegnisečezzadnjeziceinpajsni" stajl!
Treba se je zavedat, da je avto kljub vsemu letnik 1991! In da imajo originalni višjo ceno. Ker so zbirateljski. Tako da tale cena je krepko previsoka. In js osebno po vsej tej kolobociji okol motorja ne bi dal več kot 1500€. Razen če se najde kak mamin sinček s pravkar narejenim izpitom, in hoče met FF avto... Pa še ta bi prej po Hondah se stegoval!
Kolker vem je mel prejšnji lastnik začetno ceno 2100€, ki pa po vsej verjetnosti ni bla dosežena. In zakaj bi se zdej za ta dnar prodal?
Zato ker je šou motor v maloro, pa se je dal drug not, za katerega bi se naj plačalo neke bajne evre? In na račun tega bi naj bla cena taka kot je...
Da ne bo pomote, ta nov motor bi naj bil res dober, generalno obnovljen 30.000km nazaj. Preverjeno s strani tistega, ki ga je obnovil. Zato tu ne mislim grešit duše. Ni se pa zanj dalo 800€, kot to trdi lastnik avta. Za ta dnar se dobi prestolonaslednik F7P/F7R-ja!
In tu pač stvar zgubi kredibilnost. In s tem gre tud resen kupec.
Avto sem si ogledu še ko je bil nedelujoč motor noter. Zato nismo mogli preverit niti delovanje motorja, niti podvozja.
Vizuelno... Ajde, sem pristaš (kolketolke) originalnih, sam ta tud ni kr neki načičkan. Bi blo pa treba popravit spredn odbijač. Se pa tud v notranjosti vidi, da je sestavljen iz n-tih cliotov. Tapete in obloge na vratih niso od 16Vja, ampak od navadnega, drugače pa v notranjosti ni slab. Tud zici so ohranjeni. Prtljažnik se pa odpira "stegnisečezzadnjeziceinpajsni" stajl!
Treba se je zavedat, da je avto kljub vsemu letnik 1991! In da imajo originalni višjo ceno. Ker so zbirateljski. Tako da tale cena je krepko previsoka. In js osebno po vsej tej kolobociji okol motorja ne bi dal več kot 1500€. Razen če se najde kak mamin sinček s pravkar narejenim izpitom, in hoče met FF avto... Pa še ta bi prej po Hondah se stegoval!
jp je, sej se clo ena zj na netu prodaja
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3693870&show=1
par prask in udrtin... a neb blo lažje da bi napisu da je avto generalno zjeban??
EDIT: pozabu print screen

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3693870&show=1
par prask in udrtin... a neb blo lažje da bi napisu da je avto generalno zjeban??
EDIT: pozabu print screen

Zadnjič spremenil jero_13, dne 14 Apr 2010, 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
- Primož Five
- Kraj: Logatec
drgač je tale možakar prišel kmen zadniš po vžigalno tuljavo in mi rekel, da ima avto prodan. reku mu je, da en pubec prišel ko je videl ko so deval motor noter in mu kr sam ponudil 2300€ in da ga bo prišel isakt. zdej pa vidim link od oglasa in se malo čudim
drgač pa mislim, da je bil tuki na foumu predstavljen avto, pač v galeriji. pa tale ko ga prodaja je tk iz foruma, Mr.Clio pa nick, mogoče bo sam kej povedal, zkaj un ni prišel po avto...
Ja avto je mel mitri, kdo je pa zdej lastnik pa po imensko ne vem. Vem da se avto nahaja nekje med Velenjem in Slovenj Gradcem.
Se je pa zanj zanimu moj sodelavc. Čeprav ni pristaš 16Vjev, mu je pač ta zarad predelav padu v oko. In je bil zanj pripravljen tud dat 2300€, čeprav se zaveda, da bi ga krepko preplaču... Ampak če si fanatik, pač to požreš.
Zapletlo se je pri tem, ker se je na konc zvedlo, da se za drug motor ni dalo 800€, kot je to lastnik trdil, ampak precej manj. In tu se je debata končala. Pač eni ne toleriramo nategovanja. Če je to zlagano, bog ve kaj je še poleg tega...
Pa je bil mali opozorjen: Forum ve vse! In na konc se je tud tk izkazalo!
Se je pa zanj zanimu moj sodelavc. Čeprav ni pristaš 16Vjev, mu je pač ta zarad predelav padu v oko. In je bil zanj pripravljen tud dat 2300€, čeprav se zaveda, da bi ga krepko preplaču... Ampak če si fanatik, pač to požreš.
Zapletlo se je pri tem, ker se je na konc zvedlo, da se za drug motor ni dalo 800€, kot je to lastnik trdil, ampak precej manj. In tu se je debata končala. Pač eni ne toleriramo nategovanja. Če je to zlagano, bog ve kaj je še poleg tega...
Pa je bil mali opozorjen: Forum ve vse! In na konc se je tud tk izkazalo!
res je, in mitri je tu nekje doma ko jaz, no v Rušah. Ta avto je bil v totalnem razsulu, ko sem se vozil mimo je bil par let zunaj ob cesti, nato pa se ga lotil obnove. Barva je menda neka perla, je pa bil cel ko sem se vozil mimo še cel v kitu in podobnem stanjujero_13 napisal/-a:Tole je pa od mitrija bivši ne? sm tud jzt ta avto v živo vidu in niti ne zgleda tko slabo.
Skratka karoserijsko kolk vem je dober, kako je pa z mašino pa ne vemo
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
nism vedu da so mele 19ke baccara tud avtomatski menjalnikWaxxx napisal/-a:Pa še ta:
http://www.daciaclub.ro/galerie/albums/ ... per_02.jpg
Js sploh nisem vedu da obstaja... Dokler je nisem v živo vidu.