Laguna Grandtour II ph2, l.'07 black nera

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

A meni to? :shock: :lol:
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

haha, mislim da niti on sam ne sledi temi, jaz ga vprašam za nalepke on bi pa kr felne meu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Sledim, sledim:)

Zajebavu sm se ko si pisal o felgah potem pa je dr DJ napisal da ti da nalepke zastojn, je pa zvenelo kot da ti da felge zastojn :D

bomo mogl spet kak mini meet užgat ko bo lepo vreme.

lp
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Si bil danes v LJ? Se mi zdi da si vozil pred mano od izvoza LJ-center do FGGja :lol:

Lepa lagunca :)
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
laguna484

Ja res sem šel okoli enajstih po tej poti. Drugič pa potrob za kak pir :wink:
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Bom, drugače sem bil pa z službenim avtom (bel kangoo express z nalepkami od koloseja)

LP! :)
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
laguna484

Bom kr tuki napisu, kaj se mi je pred kratkim zgodilo, da se temu lahko ostali izognete,

in sicer prejšnji teden sem bil na poti v Ljubljano po avtocesti in so popravljali prehitevalni pas. Peljem se lepo v koloni ko opazim delavca ki je popravljal cesto z neko mašino, ki je na drugi strani metala ven prah in delce. In kot nalašč jo prižge ravno takrat ko sem peljel mimo njega. Čujem kamenčke, vendar sem mislil da je večina končala pod avtom in sploh pomislil nisem na kaj hujšega, ker je rez zgledalo nedolžno. Potem pa grem čez vikend oprat avto in ko vidim kakšen je me skoraj kap, saj se prej ni videlo ko je bil umazan. Lev blatnik, pokrov motorja in odbijač so poškodovani, sigurno pa vem da je od tega ker je bil avto dva tedna nazaj spoliran in kot nov.

Potem se pozanimam kaj in kako naprej in grem na Verovškovo, kjer rešujejo pri Triglavu probleme z Darsom. Grem na cenitev in na koncu mi vse razložijo, so bli res prijazni. Je reku možakar da glede na to da nisem ustavil tam in naredil prijave je zelo mala možnost da bom kej dobil zato, če sem vam zgodi kaj podobnega, morate takoj ustaviti na primernem mestu in prijaviti dogodek na policijo, drugače lahko v najslabšem primeru ostanete praznih rok. Baje da traja okoli tri tedne, preden pride do sklepa, tako da sledi nadaljevanje zgodbe malo kasneje.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
drhouse

Groza... :mad: Upam, da se bo dalo na eleganten način zrihtat!

Isto je nama na parkingu v LJ pred službo en črn A6 (vidli varnostniki) spredaj z zadnjim odbijačem zabrabil levo stran in odtrgal tablico z okvirjem. Največja fora pa je bla, da varnostniki "niso" vedli, da je avto najin in niso reagirali. Po koncu prireditve pa je lilo, sva sam hitela v avto, nisva niti opazla, da ni tablice, sam gas v CE. To je blo en petek, v soboto bil sneg se nisva vozila. Maji pa je to opazla komi v nedeljo. Hvala nevem komu, sem potem v ponedeljek, ko sem se vračal z eventa našel tablico na parkingu skupaj z zdrobljenim okvirjem zmrznjeno v ledu :roll:

Koliko se tebi pozna? Jst bom nujno mogu kitat in barvat, s poliranjam ne gre, je pregloboko...
Uporabniški avatar
laguna484

Nimam kej koda jo preštriham, ker je prebil osnovno barvo. Zdej počakam da vidim kaj bo ker drgač je strošek sigurno čez jurja in bo treba dobro razmislit če ga je vredno dat glede nato da mamo take šelebajzarje na cestah!

Pol boma mela kej slikat glede na vse dogodke :D :D :D
Uporabniški avatar
drhouse

Menda res, bo fotošuting taprav :wink:

A ti res ne uspe skozi kasko spravit skozi? Jst se morm pozanimat točno kako je s pogoji in franšizami. Bi jo dal kr celo zrihtat okoli in okoli.. VSJE! :lol:

No, upam, da ti uspe vse uredit.. Pa, da ne bo predrago!

Ej, kje si pa poliral? Takoj po servisu gre na poliranje.

Aja, še to: vikend je spet šel mimo, je bilo spet pestro, sej se bomo pogovarjali v živo. Torej po praznikih, še servis bo narejen in gume pa... Gremo en Laguna meet/trip, vzamemo še koga pa gremo uživat (DrDJ in še kdo "bližnje štajerski")?
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

ej, prek kaska probaj ;)
moj avto pa gre končno 3tjega maja na barvanje
in to komplet, razn strehe in zadnjih vrat ;)
potem spolirat vse skup
felne končno gor :lol:
pol pa laguna meet ;)
Uporabniški avatar
drhouse

Dečkota, dejta mi povedat kje sta polirala, ker bi dal še najino, da ne bom edini na meet-u z nespoliranim avtom :lol:
Uporabniški avatar
laguna484

Upam da bo meet hmal ker pol grem okol 8.5. na dopust in nočm da grete brez mene lutat:)
ja iz kaska: 1% odbitne franšize (310€) pa še 15% zgubim kar pa nikakor nočm tak da lahk sam čakam enga ko bo izsilu :D
Uporabniški avatar
drhouse

Pol bom mogu pa hitet s servisom in poliranjem :) Kdaj pa prideš nazaj :oops:
Uporabniški avatar
laguna484

okoli 20.5. tak da pohit al pa pol u miru zrihti pa presenet po dvajsetem z makino :D
Zaklenjeno