Visokotlačni čistilec - Wap

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Visokotlačni čistilec - Wap

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Torej kupujem Vap za domačo uporabo torej pranje avtomobila pa mogoče asfalt pred bajto včasih pa me zanima kaj bi se splačal vzet. Ne rabm neki profi zadeve po možnosti da ima posodo za šampon zraven. Cena pa tam do 150€. Če kdo tut ve kje imajo kakšne akcije na te zadeve lahk tut kak link pripopa.

LP
Uporabniški avatar
matey18

Hmm zgleda kar v redu tale fasa sploh ker ima veliko dodatne opreme pa dolgo cev. Kaj pa firma ma že kdo izkušnje z njo ker osebna sm uporabljov samo karher firmo.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Tko k usaka stvar, če jo hočeš met neki cajta se splača kupit neki mal bolj kvalitetnega, kar pa ponavad ni glih pocen.

Drgač pa mal poglej še robo od Lavor-ja, mi smo zadovoljni z njimi :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

maš tut zdej že wap v merkator tehniki za 80€...sicer ne vem kok časa drži sam lastnosti so pa kr vredu no sploh za domačo uporabo.
Uporabniški avatar
matey18

Ja sj je u hoferju tut, sam neki čunga lunga ne mislem kupovat se je stric že enkrat opeku. Isto kupu vap pa je crknu po 3ji uporabi prav tako drugi ki ga je dobu namesto pokvarjenga nakonc je zahtevu dnar nazaj pa dal rajs 30€ vec in kupu karcher in dela bp ze 2 let.

Zdej se odločam med tema dvema
http://www.mimovrste.com/artikel/342010 ... er-k-291md

http://www.mimovrste.com/artikel/342017 ... avant-gold

Nekak me vlece na karcher zaradi imena pač :D po drugi strani pa na fasa ker dobiš več dodatkov za to ceno.
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

neki podobnega je v merkatorju drugi link ;) mislim da dobiš še celo garancijo zraven tko da če crkne takoj nazaj :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Doma imamo tega in je super, dela brez težav že skoraj štiri leta :)
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
matey18

Tole je ziher napaka ko piše pretok vode 6l/uro? A ni pol bolš če pereš z navadnmu šlaufam :D.
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Na minuto.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz ti priporočam karcherja - izdelani so kvalitetno in ne poznam nobenega, da bi imel kakršnekoli probleme z njim.
V Hofru imajo pa neko svojo firmo, oziroma svojo xy nalepko, čeprav jih izdeluje tudi karcher - vsaj te, ki so bili v zadnji akciji.
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Mi mamo doma nekega plavega, podobne barve k od tortilca RS al pa tale fasa, tko da pomoje je to-to, v lgvnem dela stvar že kar nekaj časa, pa ma fotr to tud za po štali pucat, v glavnem za vse ne sam za avte prat, tko da je dal že kr neki skoz..

mislim da je to ta firma.. nisem pa ziher..
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Za vse interesente http://www.wap-alto.si. V primeru večjega števila interesentov se da dogovorit za popust. Zadeva je VEČNA - kupiš enkrat in imaš. Pod dom in vrt so cenovno ugodnejše variante. Imejte v mislih da je zadeva of polprofesionalna naprej.

Več na pm
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
matey18

Evo končno kupu zadevo in sicer v Merkurju akcija iz 190€ na 155€ visokotlačni čistilnik LAVOR Speed. Po prvem pranju avta zelo zadovoljen zraven sem dobu tudi visokotlačno sulico z regulacijo pritiska, visokotlačna turbo sulica, fiksna krtača, rotirajoča krtača + vgrajena posoda za čistilo tako da mam cel set za čiščenje avta. Največji plus tega vapa je pa da ima že aluminijasto črpalko in ne plastične.

Evo pa še link če še koga zanima gre v merkur in z kartci merkurjevo dobi popust in se cena zniža na 155€

http://nakup.merkur.si/izdelek.asp?id=0 ... L4PBJB8JQB
TuningBoy

Re: Visokotlačni čistilec - Wap

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

Zanima me kater wap priporočate v rangu do 100-200€ za hoby uporabo (1x tedenska uporaba za avtomobile)

hvala in lp
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Odgovori