Tresenje gume pri speljevanju
Tresenje gume pri speljevanju
Gre se za Octavio in sicer zadnjič ,i je sodelavec reku, da mi sprednjo levo gumo zatrese naprej/nazaj ob speljevanju. Pravtako trese ob bremzanju (bremze so OK). Kaj bi lahko to bilo? Nekaj ma gotovo luft...
Se komu sanja kaj?
Se komu sanja kaj?
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
- Sebastijan
- Sebastijan
Lej, če imaš O1, potem gotovo hodiš na tehnične preglede vsako leto, tako da bi ti že tam povedal če imaš kje luft.Pri bremzanju ti trese, ker imaš zvite diske ( tudi jaz sem jih imel).
Da ti je gumo premaknilo naprej in nazaj pri speljevanju - neki se mora premaknit, saj je avto težek 1500 kg, sploh pa če še mal na hitro spelješ.
Sploh pa je najbolj, če že misliš da je kaj narobe, da greš do mehanika pa naj pogleda.
Jaz sem imel O1,pa uničene silen bloke, pa mi ni nikoli noben rekel da se kej trese.Tudi na cesti ni bilo nobenih znakov, da je kaj narobe.Cena silenov je bila 6 eur/kos.
Da ti je gumo premaknilo naprej in nazaj pri speljevanju - neki se mora premaknit, saj je avto težek 1500 kg, sploh pa če še mal na hitro spelješ.
Sploh pa je najbolj, če že misliš da je kaj narobe, da greš do mehanika pa naj pogleda.
Jaz sem imel O1,pa uničene silen bloke, pa mi ni nikoli noben rekel da se kej trese.Tudi na cesti ni bilo nobenih znakov, da je kaj narobe.Cena silenov je bila 6 eur/kos.
ja sej bom šel do mehanika. Diski niso zviti ker so bli drejani, da so 100% ravni... Pa trese tud enkrat bol, drugic manj...bfranc napisal/-a:Lej, če imaš O1, potem gotovo hodiš na tehnične preglede vsako leto, tako da bi ti že tam povedal če imaš kje luft.Pri bremzanju ti trese, ker imaš zvite diske ( tudi jaz sem jih imel).