vijaèenje tablic na vozilo, da ali ne, odgovor
meni je tumpast, če trdi da tablice ne poškoduješ če jo naluknjaš in pribiješ na avto/bicikl
potem jo lahko pribijem gor z največjimi neti kar jih bom našel, takimi čez pol tablice, da bo res dobro držalo in ker sem previden bom uporabil 6 netov, štiri na vogale pa še dva v sredino da mi jih noben ne bo mogel ukrasti
ali;
potemtakem lahko luknjam tudi prometno in vozniško dovoljenje in ga kam prinetam da ga ne bom izgubil?
lahko naluknjam policaja ki mi bo hotel sneti tablice?
saj če naredim eno majhno luknjo sredi čela ga ne bom poškodoval,
po logiki tega gospoda
potem jo lahko pribijem gor z največjimi neti kar jih bom našel, takimi čez pol tablice, da bo res dobro držalo in ker sem previden bom uporabil 6 netov, štiri na vogale pa še dva v sredino da mi jih noben ne bo mogel ukrasti
ali;
potemtakem lahko luknjam tudi prometno in vozniško dovoljenje in ga kam prinetam da ga ne bom izgubil?
lahko naluknjam policaja ki mi bo hotel sneti tablice?
saj če naredim eno majhno luknjo sredi čela ga ne bom poškodoval,
po logiki tega gospoda
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Tablice lahko netaš/vijačiš na avto če, je po posegu še vedno razpoznavna vsebina tablice, se pravi ne smeš netati/vrtati čez črke in grb na tablici 
EDIT: Informacije sem preveril pri fotrovemu prijatelju, ki je do lani bil zaposlen na prometni policiji in pri znancu, ki dela na tehničnih pregledih.
EDIT: Informacije sem preveril pri fotrovemu prijatelju, ki je do lani bil zaposlen na prometni policiji in pri znancu, ki dela na tehničnih pregledih.
Zadnjič spremenil oorosh, dne 11 Apr 2010, 11:27, skupaj popravljeno 1 krat.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
-
dr__de