Dvojni izpuh

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
R19
Kraj: Sentjur / Celju

Dvojni izpuh

Odgovor Napisal/-a R19 »

je opcija homologirat zadnji lonec in iz njega potegnat dva rora na zadek avtomobila
so papirji prijereni na to in predvsem kaj potem piše v kartončku ?
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

mene pa zanima da bi si iz original lonca speljal samo cevi pa gor nastavke da bi izgledal kt 2 rora in kadil bi se tudi iz obeh... zanima me če je to potrebno homologirat al če bi mel potem kakšne probleme z policaji? :roll:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

pomoje če z zadnega lonca spelješ samo rore pa nastavke gor nebi smel met problemov ;) itaq ni razlike v zvoku
Uporabniški avatar
R19

Odgovor Napisal/-a R19 »

Tudi samo rora nesmeš gor, treba vsako spremembo homologirat, v to se radi spuščajo, vem brezveze je in ni razlike
no jaz bi isto naredil kot ti, me pa zanimajo papirji, kartonček, jurček je imel dva rora zadaj nevem kaj mu pisalo v homologaciji če je imel to urejeno
en lonec dva rora a vsak na svoji strani avta zadaj
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

jst sem mislu homologirat športni izpuh da se vpiše v homol... in nato ga dat dol in samo rore spelat in na rore dat ploščice z številkami... če gre policaj gledat maš v homologaciji športni izpuh in številke in on gre pod avto vidi 2 rora in številke na njih pomoje nebi smel bit problem?
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
R19

Odgovor Napisal/-a R19 »

policist nič nebo gledal, če bo v homologaciji pravilno pisal, če pa nebo bo pa kr kazn pisu
Odgovori