Megane I ph1 1.6 Coupe_Mex
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
bjonda brez zamere ker ti smetim temo. Sam tale forum gre prou u maloro... izražanje je na višku, konstruktivnih komentarjev je tko zlo mal, da je brez veze. Bam če ti neki ni ušeč lahko to poveš na dost bol človeški način... očitno morš še mal odrast, da se boš znal izražat človeško, ali pa tud ne...bam88 napisal/-a:bjonda jebiga ... avto nagravzn
Konc koncev pa ona voz ta avto. če je njej všeč nimate kej pihat...

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
vidim da se vseeno se najdejo super fantje (žal so pa redki)jero_13 napisal/-a:bjonda brez zamere ker ti smetim temo. Sam tale forum gre prou u maloro... izražanje je na višku, konstruktivnih komentarjev je tko zlo mal, da je brez veze. Bam če ti neki ni ušeč lahko to poveš na dost bol človeški način... očitno morš še mal odrast, da se boš znal izražat človeško, ali pa tud ne...bam88 napisal/-a:bjonda jebiga ... avto nagravzn
Konc koncev pa ona voz ta avto. če je njej všeč nimate kej pihat...
pri auspuhu in cez cel odbijac bo nova-črna mrezica in...
ne rok46, ni me sram... avtič mi s par dodatki izgleda super... ce ti kaj ni vsec pac ne imet takega avta....
je pa res kar pravi jero_13 preden sem odšla se mi zdi da smo člani imeli vsak kasen odnos... in da smo dali kaksen predlog ne pa brezvezne, nesramne komentarje... se mi zdi da bom kar ostala STRAN od tega foruma (mi je zal za odhod vsakega starega clana in prihod vsakega novega)...
uzivajte se naprej maksimalno...
killah folije pa ostanejo...
se vidiva
Live the moment!
- killah bee
- killah bee
ko bojo felnice gori ga slikaj pa v malenkosti se še samo spusti pa bo superca ker tak ko obleka naredi človeka tak felne avto ta pa še jih nasploh potrebuje ko so že odbijači pa to nič ne poslušaj toti kmetov ko se sami tak z yugecami furajo okol ti samo daj gor da vsaj ostali ki pa nas take reči zanimajo eni poač ne razumejo da boš ti avto porihtala počasi in to je to

bjonda, kar je killah reku je čist res. avto pa le predstavi in sicer ne za tisto peščico ki nima odnosa, temveč za nas, tiste ki nas res zanima kako bo zgledu
drugače pa kapo dol takim dekletom ko si ti ki se spustijo v kaj takega, škoda da vas ni več takih
pa na kakega lokalca bi ga tud lahko mal prpelala, da si ga po bližje ogledamo 

no pri takem odnosu se je pa veliko lepse vrnit... mi je v veselje 
slikce sem vrnila na tist post kjer so ze bile... nove pridejo ko pac bodo
v planu je se nekaj stvari samo.... pocasi
pa ne pretirano 
feltne... so zdaj gor.... ce bo mozno bodo cez cas kombinirane krom (ko bodo €)
spojler bo ostal ta... (mi tavisok ne pade v oci)
Killah folije pa definitivno odpadejo (ps: tnx za centuro
...niti nisem uzela k srcu... se mi pa zdi nesmiselno ukvarjat z nevoscljivimi in nesramnimi malinouci
)) )
danes se do konca prepisan.... nova prometna...tako da mogoce na naslednjega lokalca priletim (kaj pa zej k so simobilca zrusli...lokacija?)
Symon...jes bo drzalo... nissan sel od hise tako da je tudi tam nekaj dinarckov ostalo
) kaj ti se imas nissana al si zaj izkljucno renaultovec?
slikce sem vrnila na tist post kjer so ze bile... nove pridejo ko pac bodo
v planu je se nekaj stvari samo.... pocasi
feltne... so zdaj gor.... ce bo mozno bodo cez cas kombinirane krom (ko bodo €)
spojler bo ostal ta... (mi tavisok ne pade v oci)
Killah folije pa definitivno odpadejo (ps: tnx za centuro
danes se do konca prepisan.... nova prometna...tako da mogoce na naslednjega lokalca priletim (kaj pa zej k so simobilca zrusli...lokacija?)
Symon...jes bo drzalo... nissan sel od hise tako da je tudi tam nekaj dinarckov ostalo
Live the moment!
Še kr se dobivamo na simobilcu, oz. v primeru slabega vremena v Cityparkovi parkirni hiši 1. nadstropje mesto 1P.bjonda napisal/-a:
upam da se čim prej vidimo
fotke pa že nestrpno čakamo

ok, sej vem da vam tale punca očitno dviguje raven testosterona, da ste tko slinasti vsi zraven al ste pa vsi enostavno...se bom raje zadržal. lahko podam konstruktivno mnenje BP, samo se bojim da bo tud tisti post šov v koš, ker pač nebo neki deklci všeč.
dejstvo je da 3/4 ljudem tak avto ni všeč, ampak očitno je na tem forumu ravno tista 1/4 ljudi ko jim je fenomenalen takle megan z verjetno najgršimi aftermarket odbijači ever in kitajskimi nalepkami na francoskem avtu, ter čudovitim spojlerjem odzadi.
no sej pravim, tud taki morjo bit, da se lahko nekdo iz srca nasmeji ko vid tak avto
pa brez zamere, samo povedal sem konstruktivno kritiko
pa lep dan!
dejstvo je da 3/4 ljudem tak avto ni všeč, ampak očitno je na tem forumu ravno tista 1/4 ljudi ko jim je fenomenalen takle megan z verjetno najgršimi aftermarket odbijači ever in kitajskimi nalepkami na francoskem avtu, ter čudovitim spojlerjem odzadi.
no sej pravim, tud taki morjo bit, da se lahko nekdo iz srca nasmeji ko vid tak avto
pa brez zamere, samo povedal sem konstruktivno kritiko
pa lep dan!
.::TEAM SPIRIT::.