_BosTeK_ napisal/-a:men ni všeč. sicer pa itak delaš avto zase
X2
smo že trije meni totalno zgrešena investicija v tale carbon look
če že more bit carbon,bi veliiiiiiiko lepše pasalo vse v belem,pa streha carbonska (opel b&w) je pa tut res,da tako js mislim in mi bi bilo tako lepše,sicer je pa avto tvoj in ga rahtaš pač kot tbi paše
_BosTeK_ napisal/-a:men ni všeč. sicer pa itak delaš avto zase
X2
smo že trije meni totalno zgrešena investicija v tale carbon look
če že more bit carbon,bi veliiiiiiiko lepše pasalo vse v belem,pa streha carbonska (opel b&w) je pa tut res,da tako js mislim in mi bi bilo tako lepše,sicer je pa avto tvoj in ga rahtaš pač kot tbi paše
sej to ni neka nalepka kao carbon, ampak je pravi gor napopan. mali, fajn delaš, zdej se sam zmen še za streho pa smo rady za weinberg tour
nej vas ene par razočaram sprednja + zadnja havba je že v karbonu, letvice na vratih še pridejo karbonske in tudi odbijači pridejo zaliti z plastiko tako da nebo na njih nobene linije ampak bodo "CLEAN" kot da bi bili iz poliestra in celi beli to pa pride narejeno ko se bo dal cel avto na novo barvat ker se mi ne splača zdej barvat te podrobnosti ker bom celega na novo barval ! Avto pa še tak ali tak NI GOTOV ! barval ga bom pa tam nekje poleti ali pa konec poletja v perla belo barvo!
Evo TOČNO tako belo bi in jo tudi bom dal!!! Če ste bili slučajno na prvem avtoslalomu v Šempetru lani ste si sigurno najbolj zapomnili ta avto AUDI S2 ki ga je vozil isti voznik kot na drugem slalomu R32 bi-TURBO...
No ta S2 je bil take barve
prvo sej juh dal speskat in me je pršlo 30€ nato so šle na barvanje v SIP Šempeter ampak barvanje se pa plača po kilah materiala mene so 15 colske prišle 20€ ena ima pa približno 8kg to pomeni 32kg = 20€
tvoje so pa sigurno težje... zvagaj jih in mi sporoči pa se bom pozanimal!
Čaku sm pa 1 teden ker oni tam čakajo da se jim par takih stvari nabere da ne barvajo vsake posebaj
se pozanimaš, kdaj bi jih lahko prinesel? pa če mi lahko pobarvajo v dve barvi (rob v eno, krake v drugo) Cena je ok. Niso pa nič poškodovane, zvite ali opraskane.
Ali pa mi daj na pm številko, pa jih bom sam poklical.