Danes sem dal dol iz avta prednji in zadnji odbijač+pritljažna vrata,ki sem nabavil nove da se naredi clean look kot se spodobi+odpiranje pritljažnika na gumb ki bo prestavljen v avto...
Spojlerje sem pelu danes na popravilo tak da ko dobim vse nazaj dam gor takoj slikice :cyclops:
Bil je spokan prednji odbijač ter zadnji že ko sem ga kupil in sem se odločil da dam vse ponovno uredit v NULO
_BosTeK_ napisal/-a:zdaj ko maš narazen bi lahk dal neke "človeške" odbijače nazaj gor
Ti odbijači so mi hudi Se pa grem stavit da dolgo nebom z njimi zdržu k je res včasih pizdarija kje pa popizdiš in bom res dal mogoče potem kaj normalnega gor...
kmetek napisal/-a:Na šanku ste pa kar dost pira zložil, je kar havbo zvilo kjer so nosilci
Takšnega sem kupil! Nosilci niso bili dovolj za teh dobrih 10.kg Potem pa še tu pa tam na cesti kakšna lunkja in je to to... študiram da bi ga imel samo za srečanja in to še morem zdej premislit kak bi dal nosilce da bi bilo močnejši,ali pa ga bom prodal ali pa kej podobnega...
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99